Unde esti tu, Doamne?!?

Nu stiu cati dintre voi stati bine cu memoria si daca va mai amintiti cazul unui detinut, condamnat pentru omor, care l-a dat in judecata pe Dumnezeu, pe motiv ca nu l-a aparat de rele, conform “contractului” de la botez.

„Solicit deschiderea actiunii penale impotriva numitului Dumnezeu, domiciliat in cer (…), pentru comiterea infractiunilor prevazute de art. 215 (inselaciune – n.r.), 221 (tainuire – n.r.), 246 (abuz in serviciu contra intereselor persoanelor – n.r.), 256 (primire de foloase necuvenite – n.r.) si 257 (trafic de influenta – n.r.). In fapt, prin botezarea mea la biserica s-a facut un contract cu paratul pentru a-l indeparta pe diavol de mine si a ma feri de necazuri. Pana acum, paratul nu si-a onorat contractul. Dimpotriva, a pretins si primit de la mine in cursul vietii diferite bunuri si rugaciuni, in schimbul iertarii pacatelor”.

Din fericire pentru Cel de Sus, adresa Sa nu este cunoscuta de oricine, asa ca nu poate fi tras la raspundere in fata judecatorilor umani.
Inventivi sunt romanii, nu? Sau … doar bolnavi mintal?

god-creator29g.jpg

Sursa!

1 thought on “Unde esti tu, Doamne?!?

  1. blinder

    chestii de genul acesta te fac sa strigi cu mandrie ca esti roman.. ….. daca Dumnezeu ar mai aduce un potop peste noi.. L`am da in judecata pt distrugere de proprietate si am mai gasi noi cate ceva. Doamne, iarta`ne.. suntem doar plictisiti si prosti :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.