Am nevoie de o schimbare

Nu ştiu cum sunt alţii, dar din când în când am nevoie să schimb ceva. Sunt momente când simt că mă sufoc, că vreau să fac altceva, să schimb lucrurile, să evadez din starea de amorţeală care ne-a cuprins.

Asemenea modelului meu (tati!), sunt o persoană activă. Mereu în mişcare, mereu fac altceva, acelaşi fel de mâncare îl fac de fiecare dată altfel.

Mă plictisesc uÅŸor ÅŸi am nevoie de stimuli în permanenţă. Unii nu pot înÅ£elege asta. 🙁

Am ajuns să fiu cranky şi mofturoasă din orice. Nu-mi mai moderez gândurile şi prin urmare ajung să fiu urâtă de multe persoane. De fapt, după un timp devine prea obositor să tot cânţi în strună cuiva. E mult prea obositor. Şi în momentul în care ai îndrăznit să le spui de fapt care e problema, te detestă.

Doare când vezi că cei din jur nu văd mai departe de egoismul propriu, doare când Å£i se spune că tu eÅŸti de vină pentru toate relele deÅŸi ai încercat să faci bine. Åži mai tare doare când vezi că n-au învăţat nimic ÅŸi se complac în aceeaÅŸi indiferenţă ÅŸi nepăsare …

Sunt leoaică, prin urmare sunt foarte orgolioasă şi imprevizibilă, nu sunt cea mai maleabilă persoană şi nu sunt cea mai calmă persoană. Deh, sunt o combinaţie în care de colericul şi sangvinicul domină. Mulţi s-au învăţat cu mine, alţii încă învaţă asta.

Din cauza asta ajung să mă consum degeaba pentru orice prostie şi nu e bine. E sănătatea mea la mijloc. Îmi pasă prea mult de cei dragi încât de cele mai multe ori sunt mai afectată decât ei de ceea ce li se întâmplă, lucru care are efecte dezastruoase asupra stomacului meu.

Mi-e dor de adolescenţă, de Cristina şi de Puşi, de prostiile pe care le făceam şi de momentele când reuşeam să ne consolăm una pe cealaltă.

Tu ce faci când simţi că nu mai poţi?

3 thoughts on “Am nevoie de o schimbare

 • Nu stiu ce e aia “cranky”, dar suna ca si cum ti se potriveste 😛

  Cand nu mai pot am mai multe reactii (depinde)

  1) imi bag picioarele. E o senzatie grozava sa fi rebel si dai dracului tot. Chiar daca vine sefu’ la mine, I don’t give a shit 😀
  2) ascult muzica preferata (singur) care ma repune pe linia de plutire, macar psihic
  3) incerc sa dorm cat mai mult posibil (terapia somnului) si da roade foarte des.
  4) ma refugiez pe la prieteni, schimb mediul

 • Daca iti zic ca de fapt, ce simti tu sunt simptomele clasice de neacceptare de sine, low self esteem si imaturitate emotionala, o sa te superi pe mine nu?
  Daca nu o faci, si accepti alte pareri, sterge-mi comentariu si vorbim in particular 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.