Campanie electorala pentru prosti

În acest sfârşit de săptămână mi-a fost dat să n-am parte de linişte. După ce ne-am trezit pe zgomotele clopotelor, somnul ne-a fost perturbat toată după amiaza de campania electorală.

Stai că mă explic! Nenea Claudiu Pop (PSD, partidul sugativelor de demult!) şi-a trimis maşinile pe teren. Şi la fiecare 20-25 de minute auzeam Abba cu The Winner Takes It All şi Queen cu We Are The Champions.

Da, ştiu vei zice că nu are rost să mă enervez, e muzica mea preferată (NOT!). Nasol a fost că nu lăsau toate melodiile, doar refrenul se auzea după care intervenea vocea enervantă a nenelui care a înregistrat mesajul electoral.

The Winner Takes it all = votaţi-mă fraierilor, să-mi fac şi eu vilă! Eu asta înţeleg printr-o campanie care abuzează de melodia celor de la ABBA. Eu voi câştiga şi eu voi avea parte de toate beneficiile!

Plus că e chiar nefericită alegerea melodiilor mai sus menţionate pentru o campanie. Ori eşti om serios care abordezi lucrurile dintr-o manieră serioasă, ori îţi baţi joc de electorat şi defilezi cu aşa ceva pe străzi.

Nenea Claudiu, nu uita că în Oradea cea mai mare parte din electorat ascultă manele sau muzică maghiară! Aţi spus că în noiembrie studenţii de la Ştiinţe Politice vor avea şansa să pună în practică toate cunoştinţele dobândite la cursuri. Nu ştiu la cine aţi apelat, dar campania dvs e o bătaie de joc.

“Fără blat! M-am săturat!” ce slogan e ăsta?! Ori faceÅ£i politică ori adunaÅ£i oile lui Becali.

La începutul anului universitar mi-aÅ£i făcut impresie bună. Păcat …

9 thoughts on “Campanie electorala pentru prosti

 • Cu ce sa-ti faca impresie buna? Mai bine si-ar vedea de biznisu lui si sa lase politica pentru altii. Toti politicienii sunt niste c#r\/3 si, din pacate, noi le platim.
  Campania lui e bataie de joc la adresa alegatorului “Castigatorul (adica el) ia tot” noi ‘ciuciu’ si “Noi (alesii) suntem campionii” voi alegatorii pierzatorii. 😛

 • hahahah ce coincidenta. Azi cand veneam spre casa m-am amuzat si eu de mesaju lui eletctoral, l-am si postat =))

  Sincron sanatos. Oricum eu nu`l votez, ca nu te lasa in pace:(

 • TotuÅŸi este vorba despre România … nici nu mă mai miră fazele de genul ăsta. Oricum sincer nu cred ca refuzul oamenilor de a merge la vot va fi vreo rezolvare.

 • nu sunt toÅ£i politicienii la fel, doar cei pe care-i vedeÅ£i la televizor.
  Mai sunt şi unii care fac treabă dar de care n-aude nimeni. Sunt prea ocupaţi să facă proiecte de legi.
  Dar normal, mai sunt şi alţii prea ocupaţi să-şi facă averi, dar eu mă refer la primii.

 • i hate those things ! ~X( oriunde ma duc peste tot campania lu peste .. pe fiecare stalp, pe 2 pereti din 3, pe brichete, pe masini, peste tot fetze imbatrinite care vor sa intre in afacerea “hai sa va ne imbogatim din banii fraierilor” 😐
  ps. chiar azi o venit si la mine cineva cu vreo 30 de brichete pe care era inscriptionat numele uneie dintre “baietii care o sa ne ajute” X(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.