Descopera … online!

Revista Descoperă nu va ma apărea în varianta print! Probabil costurile sunt prea mari, lumea nu mai citeşte reviste de ştiinţă şi descoperiri, puţine persoane mai colecţionează reviste.

Avem o datorie de onoare, de care trebuie sa ne achitam. Prin urmare,  le multumim sincer tuturor celor care, in ultimii aproape sase ani de zile, au fost alaturi de noi. Le multumim celor care au cumparat si apreciat revista Descopera, tot asa cum le multumim si celor care ne-au criticat si ne-au ajutat sa devenim mai buni. Le multumim celor care au colaborat cu noi – de la debutanti, la jurnalisti si scriitori de renume. Le multumim specialistilor, expertilor si profesorilor care au completat, garantat si verificat articolele noastre. Le multumim numerosilor fotografi, exploratori si alpinisti care ne-au impartasit povestile si experientele lor.

O fi de bine, o fi de rău, ‘om trăi ÅŸi ‘om vedea! Măcar există varianta online care sper că va suferi câteva îmbunătăţiri.

2 thoughts on “Descopera … online!

  • Online nu inseamna tiraj mai mic 🙂
    Exista in SUA cateva ziare care nu mai apar pe hartie si asta pentru simplul motiv ca e mai profitabil online. In plus, nu se mai recicleaza atata hartie.
    Poate pentru nostalgici e un motiv de tristete (si eu prefer sa citesc pe hartie cartile in loc de pdf), insa acesta este viitorul si trebuie sa mergem mai departe.

  • Pai, nici nu am spus asta. Online e foarte ok, doar ca odata ce ne-am digitalizat complet, oamenii nu mai colectioneaza reviste, ca pe vremuri. Era chiar interesant 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.