Hancock si Get Smart

În ultimele 3 săptămâni am fost pe la cinema, să vedem şi noi dacă sunt atât de bune filmele despre care lumea nu conteneşte să vorbească.

Hancock – e un film făinuÅ£, Will Smith joacă bine însă nu mi-a plăcut rolul lui Charlize Theron. Poate pentru că o consider mai strălucită în roluri mai … serioase. Cea mai amuzantă scenă a fost cea în care Hancock o testează pe Charlize, să vadă dacă e la fel ca ÅŸi el. ÃŽi dă cu druga peste cap, o înÅ£eapă cu furculiÅ£a de grătar ÅŸi când să-i dea peste cap cu 2 tigăi, se întoarce … Destul de previzibil filmul – când puÅŸtiulică îi povesteÅŸte de băiatul din cartier care îl bate, era de aÅŸteptat că “bătăuÅŸul” va păţi ceva – dar amuzant. TotuÅŸi parcă nu merită 12 lei biletul la premieră. Sau sunt prea zgărcită!

Get Smart – ei bine, pot spune că a fost cel mai fain film pe care l-am vizionat … de multă vreme! O parodie mai faină nu puteau face. Au parodiat 007, Speed (cel cu Keanu Reeves), Fahrenheit 9/11 ÅŸi alte filme de care nu-mi mai aduc aminte. Merită văzut! Cele mai amuzante faze: cam toate, însă merită menÅ£ionate dansul cu grăsana, întâlnirea cu liderii Kaos ÅŸi “intimidarea” inamicului cu telefonul. Steve Carell joacă foarte bine, parcă mai bine decât Jim Carrey îl roluri de genul ăsta. Nu se maimuţăreÅŸte precum Jim ÅŸi are un stil care nu plictiseÅŸte. Nici de Anne Hathaway nu mă pot plânge. După ce a jucat rolul unei prinÅ£ese în nu mai ÅŸtiu ce film, nu credeam că va avea farmec într-o parodie de genul Get Smart. M-am înÅŸelat. Joacă foarte bine!

Când venim din Lugoj mergem să vedem şi The Dark Knight, să ne convingem dacă Heath Ledger a jucat atât de bine precum se speculează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.