I was lucky!

Aseară, pe la ora 9 şi un pic veneam agale pe jos înspre casă. Eram în Cantemir, la trecerea de pietoni de lângă staţia de tramvai.

E o trecere periculoasă, mi-e frică să trec pe acolo chiar şi ziua. Mă uit atentă în stânga şi în dreapta, mă uit să văd dacă mai sunt persoane care trec odată cu mine. Nimeni, doar eu. Decid să nu trec pe acolo, cine ştie ce se poate întâmpla.

Nu apuc să fac decât 2 paşi mai departe de trecerea de pietoni, că aud o frână bruscă.

Întorc pivirea. Un taxi Logan intră într-o Dacia Break.Taxi-ul a avut viteză şi n-a mai putut frâna la timp pentru a evita impactul iar nenea cu Dacia a redus viteza pentru că şi cel din faţa lui redusese viteza.

Totul s-a întâmplat pe trecerea de pietoni. Dacă n-aş fi renunţat să traversez, cine ştie ce s-ar fi întâmplat.

Evident, Logan-ul s-a ales cu un “lifting modern” iar Dacia cu … bara din spate oleacă îndoită.

Concluzia: am avut o intuiţie fenomenală! Cineva acolo sus m-a ferit!

7 thoughts on “I was lucky!

  • Bine că eÅŸti bine…
    Nu înÅ£eleg de ce nu se face nimic în zona aia… se ÅŸtie foarte bine că e o porÅ£iune unde toÅ£i vitezomanii îi dau talpă la greu… acolo, oare, nu se poate instala o “cocoaşă” din aia care să oblige maÅŸinile să încetinească? Cine are urechi de auzit să audă… da’ tare mă tem că urechile alea sunt pline cu ceară…

  • Lili..atunci veneam si eu dinspre felix daca tin bine minte, am vazut si eu masinile “pupate” :)) adevaru e ca de cand s-a deschis “minunea” de Carrefour, e nebunie intre piata mare si nufaru.

  • pentru chestii dinastea , am eu o vorba(te rog sa nu te superi): “ce-i rau nu piere”:))de obicei o folosesc cand vine vorba de mine , da uite ca acuma s-a ivit ocazia si la tine :> >:D< :*

  • Dragos, e nebunie din Cantemir pana la Lotus, indiferent de ora. Ieri pe la ora 7 dupa masa niste politisti se chinuiai, iarasi, sa dirijeze circulatia in si dinspre parcarea Lotus. Parca-s nebuni oamenii astia. Toti se inghesuie sa intre la Carrefour, dar unul nu se uita la trecerea pentru pietoni.

    Bogdanel:da, ce e rau nu piere. Iti dai seama ca daca as fi pierit eu, pe cine ar mai da vina “bloggerii” care spun ca eu l-am facut rau pe Laurentiu? :)))

  • Si eu simt ca uneori cineva acolo sus chiar ma iubeste. Avand in vedere ca sofez de vreo 4 ani am intalnit tot felul de situatii. Cel mai mult m-a pus pe ganduri cand intr-o intersectie m-am gandit eu ca ar fi bine sa franez si asa am evitat un bemveu care bine inteles ca nu a acordat prioritate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.