M-au aflat!

Azi, la Biblioteca Judeţeană, după ce ne-am ales cărţile, Adela le-a trecut pe contul ei, că era singura care avea cont la Biblioteca din Oradea.

Între timp neneii de acolo mi-au spus că îmi pot face şi eu cont. Zis şi făcut. Scot 5 lei din portofel, le dau buletinul şi aştept.

Neneii se pun pe completat chitanţe şi fişe. După câteva minute, unul dintre neneii bibliotecari mă dă de gol că io aş fi copila aia cu Lilişor.net!

Cum m-au ginit nu ştiu! Numele? Oraşul de baştină? N-a vrut să-mi spună!

Cert e că acum identitatea mea super-mega-hyper secretă a fost desconspirată! De-acum înainte trebuie să am grijă ce cărţi iau de la bibliotecă şi să le înapoiez în timp util.

No, mare brânză!

5 thoughts on “M-au aflat!

 1. nenea bibliotecaru' de serviciu

  …şi eu care mă simt tare ciudat când mi se mai spune “Săr’na” de către unii mai mici decât mine… acum am ajuns să fiu luat cu “nenea” :)) Drept e că mi-am vopsit cam multe fire în cărunt, dar sper totuşi că înaintarea asta către senectutea ce reclamă “nenea” nu înseamnă ramoleală sau datul în mintea copiilor (în sensul rău), ci… înţelepciune 😀
  În ceea ce priveşte marea desconspirare, ai primit atunci pe loc răspunsul la decizia ad-hoc a comisiei CNSAS de la bibliotecă… se va păstra o tăcere mormântală 😀 (aşa cum e la sala de lectură, să nu deranjăm şoarecii de bibliotecă)
  da’ aşa eşti tu… mai pesimistă… ai văzut numai partea goală a paharului: grija împrumutului şi restituirii cărţilor de la bibliotecă… în loc să fi zis că aşa, numa’ bine ţi-ai tras o pilă la bibliotecă 🙂
  Acum, mă gândesc că ţi-au crescut acţiunile, ştiut fiind faptul că frecventezi biblioteca… 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.