Money for nothing …

Am avut o zi incredibil de proastă! Pe drum spre facultate m-am trezit cu surprize neplăcute, la examen mi-a picat un subiect de care nici nu ştiam că s-a predat (mda, dacă nu mi-am chiorât destul ochii la toate foile pe care am cursuri tipărite) aşa că 2 pagini am aberat.

Subiectul era legat de comunicarea politică locală, aÅŸa că am aberat pe tema politicilor la nivel local ÅŸi naÅ£ional etc. DeÅŸi profu’ e de treabă, materia mi-a displăcut profund.

Acum ascult Dire Straits cu Money for nothing. Urmează Brothers in arms, Your latest trick ÅŸi Six Blade Knifes. Uf, parcă s-a mai înseninat ÅŸi pe strada mea. 🙂

dire straits MONEY FOR NOTHING
Asculta mai multe audio Muzica »

Dire Straits – Six blade knife
Asculta mai multe audio Muzica »

E incredibil efectul muzicii asupra mea. În adolescenţă avea obiceiul să adorm cu radio-ul. Pe atunci nopţile erau pline de muzică veche, melodii cunoscute sau mai puţin cunoscute dar care făceau somnul mai dulce.

“You get money for nothing, and chicks for free ..”

1 thought on “Money for nothing …

  • “E incredibil efectul muzicii asupra mea” – nu cred ca esti singura. Faptul ca asculti o muzica care iti place si iti aminteste de clipe frumoase traite te face sa uiti de rele si iti mai insenineaza ziua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.