Nu, mersi. Canta la alta masa!

Vorba vine “cântă”. De ceva vreme TOPAZ GREEN Residence mă tot spamează să-mi cumpăr apartament de la ei.

Pesemne sectorul imobiliar e la pământ. M-am dezabonat de 2 ori însă primesc în continuare newslettere (când m-oi fi abonat, zău că nu ÅŸtiu!). Culmea e că ei îmi oferă “APARTAMENTE NOI de la 49.000 Euro”. Dar în BucureÅŸti, undeva prin Drumul Taberei.

Io-s fată de la ţară (aşa mă amăgeşte bruta mică, pentru el Lugojul e sat!), n-am fost în Bucureşti vreodată (dar după câte am auzit, nici nu-mi doresc), mai departe de Oradea n-am prea călătorit prin ţară. Ba nu, am fost la Cluj odată.

Neneii ăştia de la Topaz Green Residence încearcă să mă convingă să-mi iau casă de la ei, au pus poze frumoase în newsletter. Dar în Bucureşti nu m-aş muta nici să mă spânzuri! Unde mai pui că ei încearcă să vândă proiecte, căci apartamentele nu există încă. Cel puţin aşa reiese din mizeria aia de newsletter.

Haideţi măi, fiţi oameni serioşi! Io nu las Oradea pentru Bucureşti nici să-mi daţi casă-n Pipera, gratis cu toate utilităţile!

1 thought on “Nu, mersi. Canta la alta masa!

  • “Io nu las Oradea pentru BucureÅŸti nici să-mi daÅ£i casă-n Pipera, gratis cu toate utilităţile!” …. Pt faza asta iti dau o bere cand ajung in Oradea ! Ok, si Bruta mica va primi o bere 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.