Oare ce-o fi?

Chestia asta e în faţa sălii unde are loc Expo Varadinum. Ştie cineva ce vrea să reprezinte?

8 thoughts on “Oare ce-o fi?

 1. AlexTG

  Probabil ca respectivul sculptor avangardist cu viziune abstracta a lucrat zeci de ore sa realizeze “opera” si numai un ochi antrenat poate observa, daca se uita cu atentie, frumusetea ascunsa a ei.

  Reply
 2. koma

  arta nu trebuie sa vina cu manual de folosire. deci daca nu e ceva vestigiu istoric[nu prea cred] se vrea o reprezentare artistica, ce ar fi bine sa te duca cu mintea intr`o directie. mie personal nu prea`mi miroase a arta, dar e posibil sa aiba ceva cu cifra 3 🙂 [ex Sfanta Treime]

  Reply
 3. K.d.M

  Ce vad eu..
  Vad un ansamblu absolut demontabil.. ceva facut de dragul de a fi facut.

  Sau ar mai fi ceva.. Ceva legat de cele 3 elemente.. Apa , aer, foc.. da.. poate sunt chior si nu vad pietrele

  Reply
 4. Dan

  La cum arată, “instalaţia” nu pare să întrunească toate elementele pe care le auzeam mai demult în “Cheptăn Plenet”… Împietrita treime ar fi trebuit să susure apă prin fiecare vârf retezat; nu cred că e prevăzută cu lumini; seceta pe care o emană şi starea în sine în care se află “fântâna”… cam jalnic tablou… un fel de “Paradis în destrămare” blagian… “fântânile refuză găleţile lor”
  P.S. interesaţii de asemenea fântâni-ţâşnitori-arteziene le pot găsi, de ex., acolo la complexul acela cu tot felul de plante către Sântandrei. (cei care, de altfel, au şi amenajat zona din faţa Sălii Sporturilor”)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.