Remedii “naturale” miraculoase

De când e lumea femeile au fost mereu preocupate de aspectul lor fizic. Dacă acum câteva secole modelul de frumuseţe era cel Rubenscian, acum e la modă ca trupul să fie bine proporţionat şi dacă se poate (paradoxal) fundul mai bombat şi sânii mari şi fermi.

Unele femei sunt mulţumite de corpul lor altele vor mereu altceva. Medicina a evoluat uimitor de repede, aşa că astăzi orice detaliu poate fi corectat. Dar ce te faci cu efectele secundare?

Acum vreo lună mi-a atras atenÅ£ia o reclamă de pe un sit. Era o reclamă la un produs “natural” de mărire a sânilor. Fiindcă sunt sceptică din fire, m-am pus să cercetez mai amănunÅ£it despre ce anume e vorba. Am ajuns pe un alt sit, făcut parcă în grabă. ÃŽncă nu mă pot decide ce m-a enervat mai mult; asta :

Tot mai multe femei afla ca BreastActives este programul de care aveau nevoie pentru a avea parte de atentia pe care o merita!

Sau asta:

Ce spun clientii ? “ Va scriu pantru a va spune – Multumesc! Nu am crezut niciodata ca mi-as putea mari sanii fara interventii chirurgicale. BreastActives mi-a dovedit ca m-am inselat! De cand am inceput programul dumneavoastra am castigat 2 cupe intregi iar forma si fermitatea sanilor mei s-a imbunatatit in mod semnificativ. Nu va pot multumi indeajuns.” ( Veronica)

Adică dacă eşti femeie şi ai sânii mici nu primeşti atenţie? Nu eşti iubită? Ai nevoie de sâni mari pentru a fi iubită şi îndrăgită? Aşa se fraieresc femeile, făcându-le să creadă că prin felul cum arată nu pot reuşi în viaţă?! Plus că aproape tot ce există pe situl mai sus menţionat, e copy paste de pe situl oficial.

După studierea celor 2 situri, am purces la vânătoare de vrăjitoare: am dat de tot felul de forumuri unde 3-4 persoane postau despre efectele miraculoase ale acestor pastile care apar în câteva săptămâni de la începerea “tratamentului”, pentru ca celelalte femei de pe forum să le comande. Åži nu sunt chiar ieftine. Un tratament pe 6 luni costă undeva la 240 de dolari. La noi, pastilele astea costă cam 160 lei pe lună. Dacă ai chef să citeÅŸti opiniile femeilor care au încercat acest produs intră aici.

E ciudat faptul că deşi pe situl oficial nu există informaţii că aceste pastile ar avea efecte secundare, sunt femei care se plâng să au pus câteva kilograme în plus în doar câteva săptămâni, că reţin apa etc.

 

I feel kind of strange, can’t say exactly what’s wrong with me but I’m not as emoitional as I’m usually and feel kind of indeferent to everything that would excite or bother me usually. Anybody experienced any change in emotional state? – Anna

 

by the way, i weighted myself yesterday and noticed 4 pounds more in two weeks…i wasn’t overeating, was exercising as usual…my clothes is tighter. strange, anybody experienced weight gain? – Anna

 

 

 

I’ve gained 3 pounds and I feel like I retain more water than usual.

Personally, I’ve been using it for almost 6 weeks now. What I thought was some growth in the first 4 weeks or so may just be due to water retention. I’m still using it, but it’s definitely not a big as it was 2 weeks ago… still hoping though

nicole’s even disappeared now… and those pics were just a marketing strategy… b’cos i hve had it fr 3 half months and i hve hardlyy noticeable results.

 

in their website they don’t have any information about side effects or wheather it interacts with any meds, I mean there is berly any info, and when I call customer service no body can answere my Questions or they keep on having technical difficulties. Does any body know anything about this. I am affraid it could cause cancer or something!!!

 

What I’ve noticed is that the breasts are larger before you get your period. When you have your period, I’ve actually noticed a decrease in size.

Astea sunt doar câteva comentarii care mi-au atras atenÅ£ia. Din ce am citit până acum, efectele “miraculoase” se simt în perioada imediată ciclului menstrual (cred că toate femeile simt o tensiune în sâni în acele zile) sau datorită acumulării de kilograme.

Nu aş vrea să vă influenţez negativ, dar eu găsesc destul de ciudat un produs care nu are nici un efect secundar negativ. Cum spuneam, sunt mai sceptică sau poate doar refuz să cred că un astfel de medicament nu are efecte negative pe termen lung (gen cancer la sân, ovare etc). Din câte ştiu de la doctori, cu hormonii nu e bine să te joci.

5 thoughts on “Remedii “naturale” miraculoase

 • Nu exista barbat heterosexual care sa nu fie captivat de decolteul unei femei cu sanii “bine proportionati”, iar femeile stiu asta. Nu zice nimeni ca daca ai sani mici nu vei fi iubita, dar este dovedit ca vei avea un succes mai mare sau mai rapid in diferite meserii, mai ales in cele in care ai contact cu lumea, ca sa nu mai zic de televiziune, unde sanii mari si siliconul cresc audienta 🙂 Pana si Andreea Raicu si-a pus silicon 🙁
  La orice barbat ii plac sanii mari, dar toti prefera sanii mari naturali, cei cu silicon fiind 2nd best 😛 La fel, femeilor le plac barbatii masculini, bine facuti (nu zic pachet de muschi). Cine neaga asta se ascunde dupa degete.
  Defapt proportiile de care femeile si barbatii sunt atrasi sunt intiparite in genele noastre – daca pe vremuri femeia grasa era considerata frumoasa, nu inseamna ca barbatii nu erau atrasi de aceleasi proportii – femeia grasa era simbolul bunastarii si al fertilitatii, pentru ca in evul mediu doar o femeie bine hranita putea avea copii sanatosi. Totusi, daca privesti la egipteni, sau alte popoare antice, ei nu ne arata nici o femeie grasa, dimpotriva, vezi Venus din Milo, s.a.

  Altceva – de ce zici “sit” si nu “sait” sau “site”? Ce-i aia sit (pt ca o pagina web nu e sit arheologic). Pruteanu recomanda “sait” 🙂 Defapt site vine de la web site, deci ar trebui sa zici uebsit :))

 • Iarăşi vorbeÅŸti pe lângă subiect! Gheorghe, eu vorbeam de niÅŸte remedii “naturale” care ajută la creÅŸterea sânilor ÅŸi felul în care sunt aduse la cunoÅŸtinÅ£a publicului feminin. GândeÅŸte-te la următoarea situaÅ£ie: soÅ£ia ta ar fi foarte nemulÅ£umită de bustul său ÅŸi ar face orice pentru a-ÅŸi mări, cât mai natural, sânii. Ar intra pe siturile firmelor producătoare, ar citi toate informaÅ£iile vagi ÅŸi amăgitoare de acolo, apoi ar intra pe forumuri unde, câteva persoane “binevoitoare” i-ar spune “vai, ce bune sunt pastilele astea”, i-ar arăta câteva poze “photoÅŸopate” pentru a o convinge de rezultate ÅŸi gata, soÅ£ia ta ar fi convinsă. Fără să-Å£i spună ceva, ar cumpara medicamentele, fără să întrebe în prealabil un doctor, fără să se gândeasca la efectele secundare care pot apărea pe termen lung, fiind convinsă că în 6 luni va avea sânii mai mari cu 2-3 numere.
  Gândeşte-te că sunt femei în lumea asta care ar face aşa ceva, sunt milioane. Pentru că e mai usor să afli o informaţie de pe internet, ascunzându-te în spatele unui nick, decât să întrebi doctorul. Multe femei complexate de mărimea bustului nu au curajul să recunoască asta şi preferă să încerce pe riscul lor, să se consoleze cu gândul că poate, de data asta îşi vor vedea visul realizat. Am prietene complexate de mărimea bustului şi am incercat să le conving să nu apeleze la astfel de remedii. Una dintre ele a aflat pe pielea ei că nu e indicat să te joci cu hormonii şi acum trage ponoasele adolescenţei frustrate.
  Aceeaşi chestie se întâmplă în cazul anticoncepţionalelor. Sunt adolescente care, de ruşine nu merg la doctorul ginecolog dar recurg la pilulele contraceptive după ce au auzit la colega-prietena cea mai bună-vecina-mătuşa-colega de cămin că sunt bune şi nu au efecte secundare.
  Mă rog, nu mă aştept să înţelegi toate chestiile astea. Oricum femeile sunt mult mai disperate atunci când vor ceva. Mai ţii minte cât de tare îmi doream să mă îngraş? Am reuşit, în cele din urmă, dar fără medicamente sau prostii.

 • Munca la birou, ciocolată ÅŸi fast food din greu, miÅŸcare dimineaÅ£a, căratul genÅ£ii cu laptopul, bruta mică, mănânc în faÅ£a calculatorului. Obiceiuri nu prea sănătoase, dar adevărul e că nu m-am îngrăşat extraordinar de mult, doar vreo 5-6 kg. in decursul a 7-8 luni! Are grijă LaurenÅ£iu să nu mă îngraÅŸ prea mult! 🙂

 • Am obs ca baietii au inceput sa aprecieze mai mult fata naturala si plinuta. Eu sunt unul dintre acesti baieti. Nu-mi plac slabanoagele…ca n-am chef sa trag cu arcul, sau sa-mi rup….. O fata naturala si care nu e complexata de silueta e cea mai castigata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.