Richard Marx Songs

Pe cei care nu suprta melodiile siropoase si melancolice ii rog sa inchida pagina.

Right Here Waiting e melodia mea preferata de la Richard Marx, unul dintre artistii cu ale carui piese am copilarit. Se regaseste pe albumul Repeat Offender si are vreo 19 ani vechime.

In toata cariera sa, Richard Marx a lansat numai 8 albume de studio, dar a compus piese pentru multi interpreti, cum ar fi LeAnn Rimes, 98 Degrees, Keith Urban, Barry Manilow, Chicago, John Farnham, Kenny Rogers etc. E ciudat, dar asta seara, in timp ce ma documentam pentru articolul acesta, am vazut pentru prima data videoclipul „Right Here Waiting”, si tot abia astazi am vazut cum arata artistul. Am crescut cu muzica la radio sau la magnetofon, MTV a aparut mai tarziu.

De mai bine de 8 ani, de cand il ascult n-am stiut cum arata, de unde e, cati ani are etc. Stiam doar ca are o voce calda pe care o recunosteam de fiecare data cand o auzeam.

Piesa Right Here Waiting a fost scrisa in 20 de minute, dupa spusele lui Richard si a fost dedicata sotiei sale, Cynthia, plecata in delegatie in Africa de Sud.

O alta melodie care-mi place se numeste Angelia, de pe albumul „Repeat Offender”, al doilea album de studio al cantaretului.

Si ultima piesa de la Richard Marx pe care o recomand e Hazard, de pe albumul Rush Street. Parca s-ar fi inspirat din „Strainul” de Camus cand a scris melodia.

8 thoughts on “Richard Marx Songs

 1. poli_obse

  oh yessss..richard marx…idolul femeilor gravide!=)) glumeam..he’s great…numa ca el cam intristeaza in loc sa faca femeia fericita!hmm..bad,bad boy! mai traieste?:)) Hazard ..my love..

  Reply
 2. Aura

  Ce să spun, pentru că niciun cuvânt nu poate exprima frumusețea uimitoare a melodiilor lui Richard Marx. Am cunoscut dragostea prin melodiile sale. Numai el stie sa dea cuvinte sentimentelor, si o face atat de frumos prin muzica lui care iti atinge sufletul.
  Sunt inca indragostita de: Right Here Waiting, Until I Find You Again, Hold On To The Nights, Miracle, Chains Around My Heart , Angelia si multe altele, de vocea sa, o voce unica, fenomenala! Un scriitor de muzica si versuri incredibil de frumoase!
  Cata emotie in melodiile sale!
  Angelia, este una dintre melodiile care mi-a placut cel mai mult si imi va placea intotdeauna! Această melodie îmi amintește cum se simte iubirea… mi-e dor de anii ’90!
  Richard Marx, un OM binecuvantat de Domnul cu o voce si compozitii incredibil de frumoase din inima lui, pline de sensibilitate si romantism, atât de talentat, atât de genial … Un maestru!
  Voi fi intotdeauna fanul lui!

  Reply
 3. Aura

  Un comentariu eronat! Ma refer la cel de sus, nu asa l-am scris eu… eu am scris cuvinte frumoase despre artist si creatiile sale. Va-ti batut joc de ceea ce am scris eu. Pacat!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.