Spam electoral

De câteva săptămâni Oradea s-a îmbrăcat în veşminte noi, electorale. De pe faţadele blocurilor rânjesc politicienii, cei care promit că va fi mai bine, cei care te îndeamnă să gândeşti ca un orădean şi să alegi un orădean, cei care promit că-ţi vor da şi luna de pe cer numai pentru a primi votul tău.

Oriunde întorci privirea zăreşti afişe electorale. Dinţii photoşopaţi ai lui Groza mă duc cu gândul la un primar hapsân şi fals, moaca lui Raita mă face să fiu mai înţelegătoare cu persoanele defavorizate (oligofrenii) iar afişele celor de la Partidul Ecologic provoacă dureri de cap şi de vedere.

Ieri am avut neplăcuta surpriză să găsesc în casa scării mai multe pliante electorale portocalii. Pentru cei care încă nu cunosc political colors, portocaliul e culoarea PD-L-ului. În fiecare poştă era un astfel de pliant dar cei care le-au împărţit nu s-au oprit doar la asaltarea cutiei poştale. Nu, a fost nevoie să pună la fiecare uşă un astfel de pliant, să nu cumva să uiţi cu cine să votezi.

Dragi politicieni, nu e de ajuns că mă asaltaţi în presă, pe stradă, în tramvai şi chiar la spital cu spamul vostru electoral? E musai să-mi intraţi în casă?

Lăsaţi-mi o fărâmă de intimitate!

3 thoughts on “Spam electoral

  1. lilisor Post author

    Pentru ca ditamai afisul lui Groza din Decebal e ingrozitor. Pentru ca nu am discutat de toti candidatii la primarie, ci doar de cei care au atras atentia prin ceva. Ce vrei sa zic de Ilie Bolojan? Ca are cele mai simple afise? Ca ale lui sunt cu fundal galben in timp ce ale lui Groza sunt cu imaginea Crisului? Bolojan nu a intrat in blocul meu si nici in apartament cu pliante stupide.

    Reply
  2. blogomentator

    @Lilisor: “Ce vrei sa zic de Ilie Bolojan? Ca are cele mai simple afise?” Tot campanie se numeste si asta! 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.