floare galbena la munte

Alergie la şoping?

Cred că am alergie la “şoping”. Altfel nu înţeleg de ce, aproape de fiecare dată când ajung în Real, Practiker, Selgros etc, mi se umflă degetele.

Se umflă atât de tare încât nu mai pot ţine nimic în mâini. După care încep să doară foarte tare! De obicei nu mai am nimic cum ies afară, la aer curat. Însă nu întotdeauna.

Odată s-au umflat atât de rău că nu puteam nici măcar să ţin portofelul în mână. Fireşte, a doua zi am fost la doctor. Mi-a făcut analize, mi-a descoperit ceva la rinichi, mi-a dat un tratament groaznic cu antibiotice şi gata, problema se rezolvase.

Pe naiba! La nici 3 săptămâni de la terminarea tratamentului (perioadă în care n-am mai fost prin supermarketuri) iarăşi mi s-au umflat degetele.

Deci nu e de la rinichi! Restul analizelor mi-au ieşit bine. Alergie la “şoping” tre’ să fie!

4 thoughts on “Alergie la şoping?

 1. Perti

  🙂 Nici la sotioara mea… da` mieee, la raionul de electronice… 😛
  O sa-ti spun ceva ce-o sa te deprime… nu e “alergie la şoping”, nici de la rinichi… E DE LA AERUL CONDITIONAT!

  Reply
 2. Lorant

  la shopping ? huh nu prea cred .. eu zic ca ar fi o chestie de la clime, emit niste substante destul de ciudate .. eu de exemplu daca stau mai mult intr-un spatiu, masina in care functioneaza acest sistem, fac febra musculara, toate ma dor dupa o ora 🙂 sau poate chiar de la cumparaturi iti este groaza si corpul asa se manifesta 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.