Bărbatul modern: ciufulit si androgin!

Lainey Gossip a “descoperit”, în urma Teen Choice Awards din Statele Unite, bărbatul acestui secol. Sau mă rog, al următorilor 3-4 ani.

E un amalgam între Robert Pattinson, Zac Efron (yuck!) si Chace Crawford. Asta pentru că ei sunt “the new hottie” în materie de actori tineri.

Dacă vrei să fii în trend ai face bine să ai: păr şaten/castaniu, oleacă ciufulit, ochi albaştri, buze pline sau drepte, sprâncene stufoase, păr pe piept, o privire “ucigătoare” şi … o înălţime de minim 1,85 m. Ah, şi maxim 70 de kilograme. Doamne feri să treci peste!

Robert Pattinson (mijloc) e cam… ţeapăn, androgin şi are obiceiul de a poza cu limba la vedere. Nu că ar fi o problemă dar toate adolescentele trebuie să-şi schimbe de 3 ori scutecul atunci când actorul păşeşte pe covorul roşu.

Zac Efron (dreapta) are o faţă de libidinos. Şi de băiat de bani gata ce-şi petrece timpul liber în saloane de manichiură şi pedichiură. Nu m-ar mira să citesc despre el că e gay! Buzele alea ascund cevaaaaa……..

Chace Crawford (stânga) … ehee maică, ce bucată! El parcă e mai uman în comparaţie cu Robert. De el îmi place. Prea înalt pentru mine. Da, ştiu. Vulpe pot fi uneori. 😀

barbatii-secolului

image credit: laineygossip.com

P.S: apropo de actori şi adolescente, ştiţi care e cea mai furată carte din Diverta? Zori de Zi, sau Breaking Dawn de Stephenie Meyer.   Pe cuvânt de jurnalist!

7 thoughts on “Bărbatul modern: ciufulit si androgin!

  1. koma

    …niste tarani…

    alaturi de cele cateva milioane de fane ale planetei care-si umezesc scutecele zilnic, alte cateva milioane de puscariasi ar fi incantati sa aiba genul asta de colegi de celula, ceea ce nu pot sa spun despre Pacino, De Niro, sau Brando.

    si cred ca asta spune mare lucru 🙂

    Reply
  2. Pingback: Never Think/ Too far gone - Sam Bradley | Lilisor.net: blog personal feminin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.