Bolt si Dragonball

Două filme pe care le-am văzut recent. Daca Bolt merită văzut, indiferent de vârstă şi ocupaţie, Dragonball e mai degrabă un film tâmpit făcut pentru japonezi adolescenţi frustraţi şi complexaţi.

Bolt (film de animaÅ£ie!) prezintă povestea unui căţel actor care crede că are superputeri. ÃŽnsă odată ce păşeÅŸte dincolo de studioul de filmări ÅŸi ajunge să cunoască lumea, află că viaÅ£a lui a fost o mascaradă. Mă rog, e cam nepotrivit termenul de “mascaradă” dat fiind că vorbim de o comedie.  Ajunge să ÅŸantajeze o pisică, sare din maÅŸini în mers, sare din tren, se împrieteneÅŸte cu hamsterul Rhino, care  m-a cucerit total! E incredibil de amuzant!

Dragonball Evolution – am înÅ£eles că există ÅŸi un desen animat după care s-a făcut filmul. Dacă nu e Tom ÅŸi Jerry, it’s not Cartoons! Filmul prezintă povestea unui puÅŸtiulică (ciufulit!) ce trăieÅŸte cu bunicul său. Are aproape 18 ani ÅŸi îi e frică să intre în vorbă cu domniÅ£a care-i place. Bla, bla. Tipic adolescenÅ£ilor din filmele americane. Află că demonii, pe care neamul lui i-au aruncat în temniÅ£e, s-au întors ÅŸi vor să distrugă lumea aÅŸa că puÅŸtiulică îi promite bunicului său muribund că va avea grijă de lumea asta ÅŸi de Dragonballs. Nu-Å£i povestesc prea multe, e chiar stupidă povestea. Nu înÅ£eleg pasiunea niponilor pentru astfel de filme.

5 thoughts on “Bolt si Dragonball

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.