Bolt si Dragonball

Două filme pe care le-am văzut recent. Daca Bolt merită văzut, indiferent de vârstă şi ocupaţie, Dragonball e mai degrabă un film tâmpit făcut pentru japonezi adolescenţi frustraţi şi complexaţi.

Bolt (film de animaţie!) prezintă povestea unui căţel actor care crede că are superputeri. Însă odată ce păşeşte dincolo de studioul de filmări şi ajunge să cunoască lumea, află că viaţa lui a fost o mascaradă. Mă rog, e cam nepotrivit termenul de “mascaradă” dat fiind că vorbim de o comedie.  Ajunge să şantajeze o pisică, sare din maşini în mers, sare din tren, se împrieteneşte cu hamsterul Rhino, care  m-a cucerit total! E incredibil de amuzant!

Dragonball Evolution – am înţeles că există şi un desen animat după care s-a făcut filmul. Dacă nu e Tom şi Jerry, it’s not Cartoons! Filmul prezintă povestea unui puştiulică (ciufulit!) ce trăieşte cu bunicul său. Are aproape 18 ani şi îi e frică să intre în vorbă cu domniţa care-i place. Bla, bla. Tipic adolescenţilor din filmele americane. Află că demonii, pe care neamul lui i-au aruncat în temniţe, s-au întors şi vor să distrugă lumea aşa că puştiulică îi promite bunicului său muribund că va avea grijă de lumea asta şi de Dragonballs. Nu-ţi povestesc prea multe, e chiar stupidă povestea. Nu înţeleg pasiunea niponilor pentru astfel de filme.

5 thoughts on “Bolt si Dragonball

  1. ghita

    “Dacă nu e Tom şi Jerry, it’s not Cartoons!” + Bugs Bunny , Elmer Fudd , Duffy Duck and TWEETY :D:>:P

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.