Cica azi e cea mai deprimanta zi din istorie

Pe bune că nu mint! Aşa zic neneii de la Descoperă.ro.

Azi noapte, pe la 1 fără un sfert, am văzut un câine care fugea cu o pisică moartă în gură. Nu, pisica nu era negră. Dar faza asta m-a marcat atât de tare încât abia după un minut l-am auzit pe Laurentiu care îmi cerea insistent aparatul foto. Am văzut bătăi între câini ÅŸi pisici, am văzut cum îşi înfig ghearele în blană dar niciodată n-am văzut un câine cu o pisică moartă în gură. Nu ÅŸtiu de ce, dar mereu am trăit cu ideea că ei de fapt sunt prieteni buni ÅŸi că doar se joacă atunci când se bat. Ce face prea mult Tom ÅŸi Jerry … 🙁

Destinaţia câinelui părea să fie parcul de la Olosig (fostul cimitir!). După vreo 10 minute, după ce am ajuns acasă şi am deschis fereastra să aerisim camera, am văzut acelaşi câine,alergând tot prin faţa blocului dar fără pisică. Probabil o îngropase şi plecase acasă, la căţelele lui.

Fireşte că azi noapte am visat foarte urât, cu pisici, câini, morţi, diavoli tot tacâmul. Brr! Nici nu vreau să-mi amintesc.

Să revin la subiectul din titlu. Poate au dreptate neneii de au ajuns la concluzia că azi e cea mai depresivă zi. Dar la mine cred că e din cauza a ceea ce am văzut azi noapte. Sunt foarte neliniştită, obosită şi abia reuşesc să scriu un amărât de articol. Îngrozitor!

Niciodată nu mă pot odihni când văd lucruri care mă şochează. Ăsta e unul dintre motivele principale pentru care nu mă uit la ştiri. N-am mai văzut un buletin de ştiri de când ne-am mutat.

Trăiască AXN, AXN Crime, Pro Cinema, Hallmark şi Nat Geo Wild!

Pe tine ce te neliniÅŸteÅŸte azi?

8 thoughts on “Cica azi e cea mai deprimanta zi din istorie

 • Ma nelinisteste un singur lucru…. oare pot sa termin de citit cartea pe care o voi duce la schimbul de carti…

  in plus maine dam test la info si nu stiu nimikkk!

  ma nelinisteste faptul ca nu vrea sa vina primavara 🙁 , dar totusi a consoleaza gandul ca intotdeuna ajung acasa in caldura 🙂

  ps: daca nu-ti trece sockul provocat de cele vazute, bea mai mult lapte. Laptele are un efect benefic necunoscut de multi: iti calmeaza nervii si adormi mai repede.
  Daca nici asta nu ajuta, suna un/o prieten/a si vorbiti pana va amorteste gura. Dupa asta sigur nu te vei mai putea gandi la cele vazute.

  S U C C E S! 😀

 • TyB: pune mana pe carte si citeste. Daca eu voi reusi sa citesc toate cursurile, si tu vei reusi sa citesti o carte. Plus ca de lucrarea de la info nu mi-as face griji prea mari in locul tau.
  Laptele nu ma calmeaza pentru ca il beau rece. De la laptele cald mi se face rau si nu pot dormi. Singura chestie care ma relaxeaza e muzica dar am uitat sa deschid radioul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.