Daca e sa am copii, vreau sa am o fata!

Dacă vreodată soarta îmi va da şansa de a fi mamă, sper să am o fată. Da, ştiu de gluma aia cu “o creşti până la 14 ani şi vine unu’ de 30 şi-şi bagă ceva în munca ta”. I don’t care about it!

Prefer să cresc o fată responsabilă decât un băiat care să se dezică de responsabilităţi, un băiat căruia să-i fie frică să fie bărbat la momentul oportun.

Ai mei m-au învăţat de mică să nu fug atunci când dau de greu. M-au învăţat să încerc să rezolv problemele înainte de a-mi plânge de milă.

De ce mamele de băieţi sunt atât de super-extra-mega protectoare cu odraslele lor? Lasă-l doamnă să dea piept cu problemele, să se călească, să înveţe să fie responsabil. Dacă tu îl cocoloşeşti mereu, îl dădăceşti şi îi faci întru totul pe plac, de unde să ştie bărbatul să fie bărbat? Din filme? De la emisiuni de 2 bani realizate de rataţi sociali?

Sau îl ţii acasă până la 30 de ani, de frică să nu ţi-l fure vreo fufă? Să-l ţii departe şi de bucătărie, să nu cumva să facă hernie ridicând o lingură! Doamne fereşte să spele o farfurie! Asta ar însemna să-i cadă puţa!

Mamelor de băieţi, să nu care cumva să vă învăţaţi băieţii să fie bărbaţi, lasaţi-i să fie tufe. Ce, e de datoria bărbatului să ştie să facă ceva în casa lui? Nuuu! Doamne fereşte. Bărbatul are doar datoria de a veni acasă de la bere, de a râgâi ca un porc în faţa nevestei (semn că el e capul familiei!), să se scarpine în fund cât poate de des şi să urle că îi e foame, că deh, e prea greu pentru el să-şi încălzească.

Şi atunci tot voi, bărbaţii, faceţi pe victimele. Că femeile nu-s destul de bune pentru voi. Că nu mai au răbdare să fie iubitoare şi drăgăstoase când voi vă comportaţi ca nişte porci cu ele!

P.S: de dimineaţă m-am enervat auzind vecinii de jos urlând unul la altul. El, un nesimţit şi jumătate care nu face nimic toată ziua, ţipa de zor la femeie că de ce nu i-a spălat blugii preferaţi, că de ce nu i-a încălzit destul de tare mâncarea, că de ce e praf pe masă, că de ce îl refuză dimineaţa când el are chef de hâţa-hâţa etc. Puii mei, de parcă femeia aia ar fi o cârpă de şters pe jos! Nu e de ajuns că săraca lucrează de dimineaţa până seara ca un sclav. Mai trebuie să fie sclav şi acasă!

9 thoughts on “Daca e sa am copii, vreau sa am o fata!

 1. vine baiatu

  Te-o suparat “Bruta Mica”??? Altfel nu-ti inteleg pornirile.
  Of, Doamne cita inversunare.
  Elenei Cirstea ii crapa inima de ciuda, simtindu-si atacat primul loc intr-ale feministelor.

  AU! Am facut bubuţa apasind cam tare tasta “punct”
  MAAAMMMMMMAAAAAAAAAAAAAA !!!

  Reply
  1. lilisor Post author

   Nu sunt deloc feminista, doar realista! Da, e un post scris la nervi. Doamne, ce bine m-am simtit dupa ce am terminat de scris!
   Fuga-fuguta la mamica sa ma parasti! 😛

 2. vine baiatu

  Gata! M-o pupat mamuca pe deşt si o trecut.

  Cit despre copii, iti doresc sa fie sanatosi, frumosi si isteti, indiferent de-a cu “cuc” sau “pasarica”.

  Reply
 3. vine baiatu

  Gata! M-o pupat mamuca pe deşt si o trecut.

  Cit despre copii, iti doresc sa fie sanatosi, frumosi si isteti, indiferent de-s cu “cuc” sau “pasarica”.

  Reply
 4. ZeNeSeu

  “să se scarpine în fund cât poate de des” – defapt…scarpinatul e in alta parte, asta asa ca tot e sezon.
  Despre restul subiectului e mult de spus. Nu doar mama are vina aici. Mai e si tata, si in special copchilu’. Poate reusim sa dezbatem alta data asta. 🙂

  Reply
 5. Pingback: Femeie emancipata=pitzipoanca? | Lilisor.net: blog personal feminin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.