Marley and Me – sau cum sa iubesti un labrador

Din când în când îmi găsesc timp să văd câte un film bun. De ceva vreme doream să vizionez Marley and Me : Life and love with the world’s worst dog! Cartea e scrisă de John Grogan.

Acum, că am văzut filmul, vreau să citesc şi cartea. Cred că e cel mai haios film pe care l-am văzut în ultimele luni. Să vezi ce năzdrăvănii îţi poate face câinele în casă, doar pentru că vrea să-i acorzi mai multă atenţie, să te joci mai des cu el…  e fenomenal!

marley-aniston-owen

Pe scurt, că nu vreau să stric surpriza pentru cei care nu aţi văzut filmul: jurnalistul John Grogan (interpretat de Owen Wilson) şi soţia se mută într-un oraş mai mare, în speranţa că au mai multe şanse să-şi dezvolte carierele. De fapt, amândoi sunt jurnalişti!

Ea, interpretată de Jennifer Aniston, şi-a organizat viaţa după anumiţi paşi: 1. cererea în căsătorie, 2. nunta, 3. cariera, 4. bebe!

BEBE?! Fireşte, John e un copil în trupul unui bărbat (ca majoritatea bărbaţilor până în 30 de ani, de altfel!) care ar fi preferat să se joace cu puţa în nisip decât să fie tată!

Ce e de făcut? Get her a dog, îi zice Sebastian, noul coleg de serviciu al lui John. Zis şi făcut! Ajung în casa crescătorului de labradori şi soţia îşi alege mândreaţa patrupedă. Aşa cum ne-am aştepta, i s-a topit inima după micuţul labrador!

De aici încolo începe ză fun part, cum ar zice unii. Câinele se dovedeşte a fi mai încăpăţânat decât orice alt câine, nu se lasă dresat şi scena în care sare pe dresor e teribil de amuzantă!

p.s: şi eu tot un câine aş fi ales în locul unui bebe! 😀 cel puţin pentru moment!

[sursa imaginii]

6 thoughts on “Marley and Me – sau cum sa iubesti un labrador

 1. puiu

  Lilisor, desigur, gusturile nu se discuta. Dar eu m-am plictisit temeinic la filmul asta.
  Am asteptat Yes Man si Marley&Me tocmai pentru cei doi actori distribuiti in rolurile principale. Dezamagitor….si unul, si altul

  Reply
  1. lilisor Post author

   Yes Man inca nu l-am vazut, urmeaza sa-l vedem zilele astea.
   Nu ti-au placut poznaile labradorului? Era sa ma sufoc de atata ras 😀

 2. puiu

  Chiar sunt curios de parerea ta vis-a-vis de Yes Man 🙂 In ceea ce ma priveste, observ ca am devenit No Man in blogroll-ul tau 😛

  Reply
  1. lilisor Post author

   L-am pierdut cand am schimbat tema. Nu mai stiu pe cine aveam. Se rezolva azi. Vezi ce bine e sa mai dai un semn din cand in cand? Imi revine si mie memoria :))

   Later edit: with a little help from my bruta, am reusit! Evrika! 😀

 3. Claudia

  am vazut MARLEY AND ME , mi-a placut mult , am ras , a fost super dar la sfarsit am plans , saracul catelus , a fost ff frumos, merita vazut!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.