Miracolul din Ajunul Craciunului

Se întâmplă în Colorado, Statele Unite ale Americii. Tracy Hermanstorfer, de 33 de ani, se pregătea să aducă pe lume cel de-al treilea copil al cuplului.

În rezerva din spital i s-a făcut rău iar inima i s-a oprit. Soțul său, Mike, era lângă ea când a văzut cum jumătate din familia sa era pe punctul de a pieri. Doctorii au intervenit de urgență, au băgat-o pe femeie în operația de cezariană pentru a salva măcar copilul.

Sorții se arătau neîncrezători întrucât nici  bebeul nu prezenta semne că ar trăi, din câte spun jurnaliștii de la AP. Din fericire, doctorii s-au luat la trântă cu soarta și la câteva minute distanță, micuțul Coltyn a luat prima gură de aer.

În privința mamei, acesteia i-a revenit pulsul la aproximativ 4 minute după ce i s-a oprit inima. Atât Tracy cât și bebe Coltyn sunt bine.

Evenimentul s-a întâmplat în ajunul Crăciunului… Aveam nevoie de o astfel de È™tire. Mi s-a făcut lehamite de È™tirile negativiste, pline de morÈ›i, minciuni, promisiuni deÈ™arte È™i oameni demagogi.

Sunt prea naivă dacă-mi doresc să cred în miracole?

_____________________

sursă imagine: AP/TheAge

3 thoughts on “Miracolul din Ajunul Craciunului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.