Obiceiuri gretoase

scuipat in sticlaDacă tot mă simt mizerabil din cauza nasului înfundat şi a gâtului roşu (mda, cred că am răcit când am pedalat cu gura deschisă ca un copil prost!), m-am gândit să-ţi stric şi ţie buna dispoziţie şi să-ţi povestesc şi de câteva obiceiuri ce le găsesc scârboase şi enervante.

1. Mucii traşi în gât.

Bleah! E greÅ£os din cale afară. Mai ales când eÅŸti la masă ÅŸi cineva din încăpere îşi trage mucii în gât. Brr, mi se ridică părul de pe ceafă numai când mă gândesc la asta! E un obicei, în mare, specific bărbaÅ£ilor. Am auzit ÅŸi femei dar mai mulÅ£i bărbaÅ£i. Lor le e lene să-ÅŸi ÅŸteargă nasul pe motiv că nu e masculin … Cum ar veni, e de preferat să îngreÅ£oÅŸezi prezenÅ£a feminină decât să-Å£i sufli nasul în ÅŸerveÅ£el.  Stupid cunt!

2. Scuipatul pe stradă

Atât scârbos cât şi nepoliticos. E aiurea să ocoleşti pe trotuar flegmele nesimţiţilor. Ce naiba, nu aţi auzit de batiste de unică folosinţă?! Sau toalete/chiuvete?!

3. Să nu tragi apa după ce ai folosit toaleta

Asta ţine de educaţie. Din păcate, sunt părinţi care îşi educă odraslele să nu tragă apa după fiecare pipilică, să nu care cumva să consume prea multă apă. Greţos! Pipilică ală pute!

4. Să nu pui mâna la gură când tuşeşti!

Sau să tuşeşti cuiva în faţă!! E ceva ce nu accept sub nici o formă. De obicei când sunt răcită mă autoizolez. Dacă e nevoie să discut cu cineva, o fac de la distanţă sau cu un şerveţel la gură. Sunt egoistă şi nu vreau să-mi împart viruşii cu toată lumea!

5. Râsul asurzitor

Sunt unii oameni care râd atât de tare încât acoperă orice zgomot dintr-o sală. Ei bine, e enervant! Mai ales dacă glumele sunt puerile şi stupide. Dar na, asta ţine de percepţia personală.

Tot în categoria “NO!” intră ÅŸi pupăturile. Singura persoană pe care ador să o pupăcesc e LaurenÅ£iu, în rest, nu sunt amatoare de pupăciuni. Mai ales când vin de la persoane snoabe …

[sursă imagine]

17 thoughts on “Obiceiuri gretoase

 • Nici mie nu-mi plac pupăturile.

  Oricum, ele sunt de două feluri:

  – cele care îţi ating faÅ£a,gest care mă face să mă ÅŸterg de umăr instantaneu ÅŸi involuntar, iar pupăciosul sau pupăcioasa se va simÅ£i jignit, va crede că îmi provoacă scârbă.

  – cele snoabe care nu îţi ating faÅ£a ÅŸi se întâmplă undeva la 5 cm de ea. Atunci am eu impresia că persoanei îi este scârbă de mine.

  Vezi? Nu e bine nicicum!

  • Ba da, le spui ca nu-ti place sa te pupaceasca cineva. Sau dai doar mana 🙂 si saluti frumos. Eu folosesc mult forma de salut “Hello” ori “Salut”

 • Ah, fetele astea…. 🙂 ce greu e sa le faci pe plac 😀 voi tocmai implicati ca nu va place pupate 😉 bine, inteleg, nu in si de publicul larg, ceea ce e si normal 🙂 Pentru ca pierde din simbolistica intimitatii pe care ti-o ofera.

  Pe de alta parte, pentru mine chestia de pupaceala e un gest soial de salutare pe care-l manifest fata de persoanele pe care le simt apropiate fata de mine 🙂 Si sper ca nu intimidez pe nimeni cu chestia asta, pentru ca eu o vad ca pe-o chestie pur amicala 🙂

  Poate ma-nsel, si in cazul asta, as vrea sa mi se dea peste nas din start, ca nu vreau sa deranjez pe nimeni 😉

  • Tocmai ai spus ca iti place sa fi pupat de persoane apropiate, nu de orice noua cunostinta. Sau n-am inteles bine?
   Mie nu-mi prea place de felul meu sa fiu pupacita de persoane pe care abia le cunosc sau care nu-mi plac.
   Am o cunostinta care mereu cand ma vede, vrea sa ma pupe desi mie nu-mi place tipa pentru ca e falsa. Din politete nu-i spun asta dar intotdeauna am ceva important de facut si un loc unde trebuie sa ajung de urgenta 😀
   Concluzia e ca ma las pupacita doar de persoane care-mi plac si-mi sunt dragi.

   Ah, da, nu-mi place ca de ziua mea sa fiu pupata de toti colegii…Ma simt stinghera si nu-mi place sa fiu in vizorul tuturor. Un fel de sitting duck … :))

 • eu urasc pupatul sub forma de VENTUZA (dc shtii cum ii ala)… cand eram mic o matusha ma pupa asha … bleah …

  • Bleah! Si eu urasc ventuzele astea. In copilarie mereu ma ciupeau babele de obraji si ma tzucau de nu stiam cum sa fac sa ma sterg mai repede … Dupa care imi analizau trasaturile fetei: ba ca am mostenit nasul lui taica-meu, ba ca am ochii de culori diferite, ba ca am barbia lui maica-mea etc. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.