Oradea – Se ridica si masini mari!

De când Bolojan a dat ordin ca maşinile parcate neregulamentar să fie ridicate, au existat tot felul de chiţibuşari care-i acuzau pe agenţi că aplică sancţiuni doar bieţilor şoferi de Logan-uri.

Ei bine, nu e aşa. Azi a fost o zi neagră pentru conducătorul (sau conducătoarea) maşinii BH 09 CTZ după ce a parcat pe splai, exact sub semnul de parcare interzisă!

PoliÅ£ia a venit, a constatat ÅŸi … a plecat cu maÅŸina ÅŸoferului imprudent.

Masina ridicata in Oradea

ÅŸi semnul interzis sub care a parcat:

Semn de parcare interzisa

7 thoughts on “Oradea – Se ridica si masini mari!

  • Foarte bine! As avea o propunere pentru cei de la Serviciul Parcari; inainte de a ridica o masina parcata neregulamentar sa le blocheze si pe celelalte, din jur, aflate in aceeasi situatie.

  • Am vazut si eu cand o ridicau! Si n-o sa ma crezi, dar si masina mea e in poza – Skoda aia amarata care tocmai trece prin spate!

    • Nu te-am vazut, toti eram socati de eveniment. Stateau taximetristii cu gura cascata, ziceai ca sunt la cinema :))) Nimanui nu i-a venit sa creada.

  • dimineata asta ridicau o masina aci langa primarie, cea mai najpa masina si-au ales sa o ridice, un ford escort de ala de 15 ani. nu s-au atins de audi, de bmw, ca daca cumva il zgaraie tre sa plateasca.
    cand o sa ii vad ridicand q7, x5, a8 sau seria 7, atunci o sa imi scot palaria in fata lor, pana atunci raman doar un serviciu de divertisment.
    ps: as vrea sa ii vad si prin catierele marginase nu doar prin buricul targului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.