Pe scurt, ca doar e luni …

… adică, ziua în care până ÅŸi frunza din pom refuză să cadă de lene ce îi e!

Pentru cei care nu cunosc limba engleză: o mămică a declanÅŸat alarma din aeroport cu ceva metal de la suzeta copilului. A fost verificata, fără ca cineva să-i ia copilul din braÅ£e ÅŸi după 15 minute de scanat, pipăit etc. (prea mult timp irosit!), au lăsat-o să plece la avion. Tanti în cauză susÅ£ine că de fapt lucrurile ar sta altfel, adică angajaÅ£ii aerportului i-ar fi luat copilul, că a făcut un atac de panică din cauza asta bla, bla, bla! Departamentul de comunicare al TSA (agenÅ£ia de securitate din aeroport) a postat pe blogul companiei filmuleÅ£ul cu pricina. ÃŽn video se vede clar că tot timpul băieÅ£elul a fost în braÅ£ele femeii, ea singură lăsându-l la un moment dat în cărucior dar lângă ea…

De la Nosferatu la rechinul ucigaş din Jaws, la canibalul din Tăcerea Mieilor şi monstrul din Nightmare on Elm Street. Asta că tot fuse Ziua Morţilor şi Halloween.

  • De azi începe un nou concurs foto cu animale pe animalutul.ro.

Înregistrează-te, postează o poză haioasă cu pisica sau câinele tău, votează-o din oră în oră şi câştigă hrană pentru prietenul tău necuvântător.

________________________________

ÃŽnchei postul într-o notă amuzantă, ca să-Å£i meargă bine azi. ÃŽn New York a avut loc o paradă anuală a căţeilor, Fifth Annual Times Square Dog Day Masquerade. ToÅ£i posesorii de patrupede din “the Big Apple” s-au chinuit să-ÅŸi deghizeze cât mai bine partenerii canini în diverse personaje mai mult sau mai puÅ£in umane.

Evident că nu toÅ£i căţeii s-au bucurat de paradă, că doar cum era să le transmită stăpânilor cât de puÅ£in dezirabilă e pentru ei toată tevatura cu îmbrăcatul?! AÅŸa că ruÅŸinoÅŸii s-au tras pe fese… pardon, pe labe!

Pentru mai multe imagini haioase intră pe Telegraph.co.uk, care e şi sursa pozei de mai jos.

catel speriat

3 thoughts on “Pe scurt, ca doar e luni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.