Queens Oradea – mix intre pub si pizzerie

Când ţi-e poftă de o pizza şi eşti în centru ce faci?

Noi am ales Queens, un local situat pe strada Primăriei. E deschis de câteva luni. Încă de la intrare mi-a făcut impresie bună. Barul e asemenea pub-urilor londoneze sau americane, lung, cu multe pahare atârnând, cu tot felul de steguleţe şi insigne, cu vaze umplute cu dopuri de bere, cu un barman drăguţ (oops, asta nu trebuia s-o spun!) etc. Fireşte, barul e îmbrăcat în lemn iar barmanul în haine (of! :().

Ne-am simţit foarte bine acolo. La intrare sunt locurile pentru nefumători, iar restul sălii e pentru fumători.  E imens localul! Am descoperit asta când am fost la toaletă şi am văzut şi restul meselor.

Pizza a fost bună, chiar surprinzător de bună având în vedere că ne-am învăţat cu standardul Monte Cristo. Bruta mică e fericit nevoie mare că au bere nefiltrată. Holsten. 4 lei halba. Mie nu-mi place, îmi pare acră dar cine-s io să discut despre bere?!

PreÅ£urile sunt accesibile, 16 lei pizza Quatro Stagioni ÅŸi are de toate. ÃŽnsă am văzut în meniu pizza Capriciosa cu cremwusti ÅŸi ceapă. Yuck! Se pare că ÅŸi aici e la fel ca dincolo,  “La Pepito“.

Anyhow, mesele şi băncile sunt din lemn, lăcuite mişto, meniurile încă par noi şi muzica nu-ţi urlă în timpane. Apropo de muzică, am auzit melodii vechi, rock şi blues. Super tare!

Queens e al doilea local din Oradea unde am văzut hârtie specială pentru toaletă. Adică dacă te scapă ceva urgent şi n-ai cum să ajungi acasă, iei folia respectivă, o pui peste colacul de toaletă şi ai mai puţine şanse să iei ceva boală de la persoana care a folosit toaleta înaintea ta. Am văzut asta până şi în benzinării din Austria.

Per total, Queens m-a fermecat, ca o regină desăvârşită! Cu siguranţă vom mai trece pe acolo!

12 thoughts on “Queens Oradea – mix intre pub si pizzerie

 • Dupa “Regi” a venit si vremea “Reginelor”! :))
  Cea mai buna pizza pe care am mananc in Oradea e la mine acasa si e cea facuta de sotioara mea (ajutorul meu, bineinteles). 😛 Dupa ce-o mananc cu mujdei de usturoi, beau o bere, ragai ca porcu` (ups! asta nu trebuia s-o spun) si-apoi ii “multumesc”. 😉 Miroase-a week-end… si-om fi singurei… Vreau pizza! :))

 • hai să-Å£i spun: în Å£ara italienilor, pizza capriciosa se face cu cremwursti, ÅŸtiu sigur, m-am documentat temeinic ÅŸi am verificat din mai mult de trei surse de încredere, italieneÅŸti cu toatele. nu se pune ceapă ci anghinare dar la noi anghinarea nu+i bine văzută ÅŸi românii s-au gândit să o înlocuiască cu ceapă. asta-i explicaÅ£ia 🙂

  • Adi: mersi de explicatie. Eu de felul meu nu prea pap cremwusti. Foarte rar mi se pune pata pe astfel de preparate. Si cand vad cremwusti pe pizza mi se cam intoarce stomacul. Prefer cu sunca sau salam bun.
   Anghinarea e ok, e mult mai ok decat ceapa. Nu de alta dar fierea mea lenesa nu se impaca deloc si sub nici o forma cu ceapa!

 • buna eu sunt pizzeru de la queens scz ca va corectez :P:P:P si ma bag dar la noi pizza capriciosa nu are ceapa :P:P:P are dpar sos de rosii mozzarella sunca ciuperci gogosari masline si cremwusti :P:P:P ma bukur ca tia plakut pizza la noi lilisor chiar asta si dormi sa fie buna si o facem cu drag

  • Cristi: asa scria in meniu. N-am comandat Capriciosa tocmai pentru ca am vazut ingredientele trecute in meniu! Anyhow, nici cremwusti nu-mi plac pe pizza, no offence 🙂

 • E genial Queens, la mine e in top 5 localuri din Oradea, si totusi, ma intreb cum de nu s-au gandit sa isi faca un site? :-o. Gen, stim adresa si un nr de telefon, si atat. Sunt localuri muuult mai aiurea pe care totusi le-am gasit pe net, dar nu si Queens. Si am pierdut cateva ore bune cu asta :-s. So, daca stie careva ceva, leave a reply:)

 • E superb la Queen’s au si ceva nou un buton pe care apesi si vine, iti ia comanda, mi se pare foarte ok.Preturi rezonabile si pizza excelenta.
  @lilisor poti sa ii spui sa iti puna fara cremwusti si ceapa sau alegi alt topping asa am facut si eu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.