Seriale recomandate

Nu sunt genul de persoană care are răbdare să stea ore în șir în fața televizorului, la telenovele. În schimb, am mereu 3-4 ore la dispoziție pe săptămână pentru câteva seriale actuale care mă deconectează de stresul cotidian. Dacă te interesează, citește mai departe:

1. Two and a Half Men

two and a half mensursa foto

Charlie Harper, un afemeiat care compune muzică pentru reclame și pentru copii (ironic, știu!)  se trezește peste noapte că locuiește în aceeași casă cu fratele său, Alan Harper, un kiropractician divorțat, ce încearcă să fie tată de weekend unui copil adolescent (și cam retardat!). Umorul rezultat e unic. Alan e efeminat însă disperat după compania unei femei, Jake (fiul său) reprezintă cu succes adolescenții de azi iar Charlie devine din ce în ce mai cuminte. Adică, nu-l mai vedem cu altă femeie în fiecare episod ci s-a așezat la casa lui cu Chelsea, o tipă cu „sufletul” maaareee!

Merită văzut, chiar dacă în ultimul sezon glumele sunt ceva mai subțiri și expirate.

2. The Big Bang Theory

big bang theory sursa pozei

Sheldon Cooper e preferatul meu. Doar È›i-am mai spus că I’m a sucker for geeks, nu?! Serialul prezintă aventurile a 4 prieteni, toÈ›i genii într-un anumit domeniu, din viaÈ›a de zi cu zi. Sheldon e genial prin aroganÈ›a dar în acelaÈ™i timp, simplitatea caracterului. Serialul merită urmărit, chiar dacă multe dintre chestiile de fizică È™i cuantomecanică îmi depășesc limita de asimilare. Primele 2 sezoane s-au difuzat deja în America, acum rulează al treilea sezon.

3. Lie To Me

lie to me season 2sursa imaginii

Tim Roth e genialul dr. Cal Lightman, un specialist în detectarea minciunilor prin observarea mimicii. Au mai fost câteva faze cam trase de păr însă Lie to Me cucerește prin aroganța personajului principal. E un fel de Dr. House cu accent britanic care urăște mincinoșii.

4. Flash Forward

flash forwardsursa imagine

E un serial nou lansat bazat pe nuvela actorului canadian Robert J. Sawyer. Practic: după ce toată lumea leșină vreme de 137 de secunde, în timpul ăla având viziuni despre cum v-a arăta viața lor peste 6 luni, un agent FBI se chinuie să afle cine e în spatele acelui blackout mondial.

5. Criminal Minds

Criminal Minds Castsursa imaginii

ÃŽn materie de seriale criminale, ăsta e pe primul loc. ÃŽmi place la nebunie rolul lui Matthew Gray Gubbler, acela de doctor în toate domeniile, acel geek ce pare să È™tie tot însă are dificultăți în a-È™i exprima emoÈ›iile, fie ele legate de femei, colegi sau … frica de doctori! Echipa de FBI profilers descoperă È™i prinde criminali în serie pe baza unui profil al ucigaÈ™ului în corelaÈ›ie cu victimele sale.

6. Dexter

dextersursa imagine

Primele 3 sezoane au fost captivante și au reușit să țină telespectatorul cu sufletul la gură. Începând cu al 4-lea deja prea se trage de păr tot firul epic.

Dexter e un specialist ce lucrează în cadrul poliÈ›iei Miami Metro. Practic el analizează petele de sânge, calculează traiectoriile pentru a da o mână de ajutor în prinderea făptaÈ™ilor. Ei bine, în viaÈ›a lui secretă, Dexter e un criminal cu sânge rece, un fel de Robin Hood dar care jefuieÈ™te oamenii răi de … vieÈ›ile lor! E un justiÈ›iar modern care taie în bucăți toÈ›i răufăcătorii ce au scăpat de braÈ›ul lung al legii.

7. Supernatural

supernaturalsursa imagine

L-am descoperit de relativ puțină vreme, am văzut abia primul sezon. Supernatural prezintă aventurile a doi frați care vânează fantome, spirite, chestii care fac rău oamenilor. Pe când cel mai mic dintre cei doi frați era doar un bebeluș, un spirit malefic a omorât-o pe mama lor, țintuind-o de tavan și făcând-o să ia foc instant. Același spirit o ucide mai apoi, 20 de ani mai târziu, pe prietena tânărului așa că frații sunt puși pe fapte mari și distrug orice chestie malefică le iese în cale, în același timp căutându-și tatăl dispărut.

10 thoughts on “Seriale recomandate

 • Two and a half men – check
  The big bang theory – check
  Flash forward – check
  Dexter – check
  Supernatural – check
  “Lie to me” pare interesant, so merci pentru recomandare 😀

  La schimb îți recomand “How I Met Your Mother”, care e… genial 😀

 • Supernatural mi se pare genial, din cauza lui Dean in principal si atitudinii lui je m’en fous. Pana acum au ajuns la sezonul 5, care parca si-a pierdut totusi din intensitate, desi cu premisele pe care le are nu ar fi fost cazul. E mai curand psihologic si nu mi-a placut ca au omorat cateva personaje secundare.
  2 1/2 men e simpatic, norocul lui Charlie ca se gaseste o femeie sa il accepte.
  The big bang theory si Lie to me iau acum cateva sezoane.

 • 1.ROME
  2.spartacus

  astea sunt filme interesante. Si va rog sa-mi recomandati daca mai gasiti ceva asemanator

 • va recomand productiile canalului de televiziune american SHOWTIME:Shamless,Homeland,The Borgias , serialul de comedie A MODERN FAMILY,THE WIRE,BREAKING BAD si serialul anului 2013,dupa cum se spune HOUSE OF CARDS ,cu kevin spacey producator si protagonist al serialului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.