Stiu. I’m sorry!

Mi s-a reproşat, în privat, că se simte că nu-mi recitesc posturile. Persoana în cauză mi-a găsit nenumărate virgule puse aiurea (guilty!), cuvinte stâlcite sau din care mâncasem vreo literă, repetiţii etc.

Sunt conştientă de toate astea, de fapt am momente în care-mi rescriu posturile după ce-mi dau seama că nici eu nu înţeleg exact ce vreau să spun. Momentele alea au loc atunci când nu vin prea obosită acasă, când am timp să scriu, când sunt relaxată şi imaginaţia mi-e hodinită.

Când sunt obosită ÅŸi stresată parcă nici cuvintele nu mi le mai găsesc aÅŸa de uÅŸor….

De obicei în weekend am mai mult timp la dispoziţie să-mi recitesc prostiile şi mă minunez de stereotipiile pe care am ajuns să le folosesc. Le urăsc dar le folosesc involuntar. Încerc să scap de ele, era ultimul lucru pe care voiam să-l fac.

Mă gândeam cu groază la ce ar zice profa de română din clasa a 9-a, cea care mereu îmi spunea că orice text aş scrie trebuie să fiu atentă cum îl formulez. Recunosc spăşită că nu prea am mai ţinut cont de sfaturile ei, lately.

I’m sorry!

4 thoughts on “Stiu. I’m sorry!

 • VAAAAAI!!! Cum ai putut !!! Crima! Tu sa gresesti? sa nu scrii cateva litere? sa pui VIRGULE in locuri nepotrivite???

  Si ce? 😆 Fiecare mai greseste, iar daca tu stii sa scrii bine numai daca este agitatie in jururl tau, atunci scrie numai in momentele acelea. Iar atunci cand imaginatia ti-e hodinita si ai timp, pune ideile prima data pe hartie. Apoi ai timp sa le scrii si pe blog 😉

 • Tibi: sunt foarte orgolioasa cand vine vorba de munca mea. Nu-mi place sa fac ceva doar pentru a fi facut. Ori fac un lucru bine ori imi bag picioarele si nu mai fac nimic!
  Defect mostenit de la taica-meu! 😀

 • Tu te plangi? Ce sa zic eu? Eu am ucis gramatica limbii romane. Eu nici macar nu recitesc posturile pe care le-am scris. Nu vreau sa stiu cate chestii sunt aiurea.
  Lasa colega… cu toate greselile tale eu tot te voi citi… HAI LA FACULTA!!! am scapat de sef, de saptamana viitoare sunt iar la scoala 🙂 … scapa si tu. Daca ai nevoie te iau si te duc la faculta!

 • “Arta n-are de-a face cu ortografia… Scrisul corect e painea profesorilor de limba romana.Nu e obligatoriu decat pentru cei care nu sunt scriitori.Marii creatorisunt mai abundenti in greseli de ortografie decat bancherii”.

  Nu am zis-o eu. A spus-o domnul Camil Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.