Test-drive cu Lexus RX 450H

Ajută-mă, Doamne, să câștig la Loto! Eventual, joacă È™i pentru mine…

Ăsta mi-a fost primul gând când m-am urcat în mașina ce ne-a fost pusă la dispoziție pentru drive test de către băieții de la Toyota Oradea.

Tu, cel care mă citeÈ™ti constant, È™tii că nu vreau prea multe de la viaÈ›a asta: doar o casă, câțiva câini care să se bată cu cele 3 pisici ale casei È™i … un Lexus RX 450H! Sper să câștig la loto într-o bună zi, să am bani de toate astea!

Știu că vei spune că părerea mea despre o mașină e puțin spre deloc importantă pentru că, nu-i așa?! , sunt femeie. Pe deasupra, nici măcar n-am carnet de șofer. Dar asta nu mă împiedică să spun că Lexus RX 450H m-a fermecat. De ce?

 • Pentru că în spate am avut loc să stau lejeră chiar dacă în dreapta se afla Designerul (care e om serios de vreo 110 kg!) iar în stânga LaurenÈ›iu, fără să simt că n-am aer sau că n-am unde să-mi întind picioarele.
 • Pentru că puteam regla aerul condiÈ›ionat doar pentru locul de pe banchetă
 • Pentru că atunci când È™oferul accelera, nu intram automat în scaun, riscând să ajung cu fundul în portbagaj, dimpotrivă!
 • Pentru că la semafor motorul se opreÈ™te È™i porneÈ™te uÈ™or. Plus că e atât de tăcut încât riÈ™ti să auzi manelele maÈ™inii din spatele tău. Până È™i o pisică ce toarce e mai zgomotoasă decât maÈ™ina asta!
 • Pentru că are un portbagaj atât de mare încât mi-aÈ™ putea face pat acolo.
 • Pentru că e hibrid È™i „funcÈ›ioneÈ™te” atât pe benzină cât È™i pe o baterie puternică ce se încarcă la fiecare oprire parcă.
 • Până-n 50km/oră maÈ™inuÈ›a asta funcÈ›ioneÈ™te pe baterie, abia apoi papă benzină. Adică, e maÈ™ină eco!
 • La parcarea cu spatele, japonezii prevăzători au pus camere de vedere în bara din spate (din câte am înÈ›eles) cu ajutorul cărora vezi cum parchezi. Plus că pe monitorul de la bord È›i se arată, ca unei blonde veritabile, ce manevre trebuie să faci pentru a parca. Superb!
 • Chiar dacă mi s-a făcut rău când Designerul a testat maÈ™ina în curbe, am reuÈ™it să-mi menÈ›in echilibrul È™i să nu-mi dau peste Monciu.
 • Ah, da, maÈ™ina are o cheie deÈ™teaptă pe bază de amprentă.

Ieri am fost atât de încântată de mașina asta, precum un copil de 2 ani care acum descoperă ciocolata. Dacă ai bani și vrei un automobil bun și sigur, te sfătuiesc să o testezi. Lexus te va fermeca!

Pentru o părere mai profesionistă și avizată (plus că e bărbat!), te sfătuiesc să citești articolul lui Andrei Monciu.

Câteva poze:

lexus oradea Lexus RX 450H

Lexus RX 450H Lexus RX 450H

Lexus RX 450H bancheta Lexus RX 450H volan

Lexus Lexus hibrid

1 thought on “Test-drive cu Lexus RX 450H

 • In primul rand… scuze pentru curbe… in 10 minute de test am facut si eu ce am putut. In al doi-lea rand, sarumana, Miha o sa fie bucuroasa sa afle ca are un sot de doar 110 kg (am mai mult ori cum). Cat despre masina…daca am incaput 3 pe banceta din spate si nu ne-am stresat unul pe altul atunci chiar e spatioasa. Joaca la loto iar daca o sa ai nevoie de sofer, vin cu drag, si promit ca voi conduce mai temperat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.