Toamna Oradeana – 10 octombrie

Am fost, am văzut, ne-am minunat, am băut bere și ne-am îngrozit de țipetele fetelor.

La Oradea, cu ocazia Toamnei Orădene au cântat sâmbătă, 10 octombrie, KFT (trupă maghiară), DJ. Krome și DJ. Adrian Eftimie iar la final Sistem.

Și acum, să vă povestesc pe scurt cum a fost:

înghesuială. N-am văzut de mulți ani atâta lume! Coadă la hamsii, cel puțin la taraba unde a mâncat Laurențiu care a fost foarte mulțumit că a cumpărat hamsii și nu șprot, cum a pățit în Marghita. (relax, nu te agita, nu compar Oradea cu Marghita!)

FĂRĂ MANELE!!!!!! Să-i deie Dumnezău sănătateeee, putereeee, viață lungăăă celui ce a interzis accesul tarabelor cu manele la festival!

– indieni/portoricani/portughezi care cântau pe stradă. Foarte miÈ™to. Și în anii trecuÈ›i au fost prezenÈ›i dar nu atât de numeroÈ™i. Sper să fi reuÈ™it să-È™i vândă CD-urile.

KFT (=SRL?), trupă maghiară, au cântat super mișto. Chiar dacă n-am înțeles vreo iotă din ce ziceau, muzica lor sună bine. Publicul format din unguri a dat dovadă de o nesimțire crasă în momentul în care membrii formației au fost înștiințați că trebuie să încheie concertul pentru că decalează programul. Deși au cântat o oră și jumătate, publicul nesimțit tot a huiduit organizatorii. Urât, foarte urât! Dacă ar fi cântat doar 3-4 melodii aș mai fi zis, dar după o oră și jumătate de concert, nu! Cu ocazia asta am descoperit că politicianul ungur e la fel de hoț și de nesimțit precum cel român. N-ai cu cine, niște politicieni!

– mă mir că Mihai Dacin mai are voce.

Trupa Sistem a făcut un show de zile mari. Însoțiți de Andreea Crepcia, membrii formației au dezlanțuit iadul de urlete și țipete. Cât au putut să urle feteleeee!!! Cred că voi avea coșmaruri toată săpămâna. Trupa şi-a promovat si turneul eco în urma căruia elevii îi pot avea invitaţi la bal pe băieţii ce bat în butoaie.

– Guinness la halbă e excelentă! Long live Lord’s!

Poze și filme:

KFT live la Oradea Toamna Oradeana KFT live
Dj Krome live la Oradea Multimea nebuna la Oradea DJ: Adrian Eftimie la Oradea

Lasa-ma sa visez – Sistem, live la Oradea:

Sistem si Andreea Crepcia, după mesajul eco:

4 thoughts on “Toamna Oradeana – 10 octombrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.