Va place Bach?

În timp ce citesc îmi place să ascult muzică. De obicei, de lene, pornesc radio-ul pe Europa FM. Azi am ascultat nişte muzică clasică la Yahoo LaunchCast. Mi-a fost dor iar bruta mică nu e acasă, pentru a protesta!

La un moment dat aud o melodie cunoscută … începe lin, e melodioasă ÅŸi duioasă, ca o dimineaţă de primăvară.

Vorbesc de Air de la J.S. Bach. Mi-ar fi plăcut să fi ÅŸtiut să cânt la pian … doar am degete subÅ£iri ÅŸi delicate, ca de pianistă 😀

8 thoughts on “Va place Bach?

  • Piesa asta e insuportabila. Ce cauta Felicia Filip acolo, au vazut ei ca asa ceva a facut si Freddie Mercury cu Monserrat Caballé si ce si-au zis? Sa puna si ei o soprana sa URLE cu un vibrato exacerbat.
   Iti place cum canta Felicia Filip?

 • eu fac alergie la posturile de radio astea gen Europa FeMe, etc… cat sunt la serviciu, bag urechea in casca si ascult Last FM…
  in general imi place sa descopar muzici noi si interesante, diferite de zdringhi-zdringhi astea difuzate pana la refuz pe posturile noastre…(de aia am si adunat muzica ce-mi place pe blogu de sunete)
  si, da,… muzica baroca (Bach including) e prin preferatele mele…

 • “Melodia melodioasa” la care bruta mica ar fi protestat si pe care o numesti Air “de la” :)) J. S. Bach e o forma mult simplificata (de altcineva) a unei piese ORCHESTRALE din Suita nr. 3.
  Bach e cel mai mare compozitor care a trait vreodata. Complexitatea si profunzimea mintii lui muzicale il fac un fel de Einstein al muzicii. Dar cui ii mai pasa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.