Balogh Brigitta – It’s oh so quiet

Pe Brigitta am văzut-o cântând live anul trecut, la Concertul Give Peace a Chance. Atât eu, cât şi Laurenţiu am rămas fermecaţi de vocea domnişoarei şi îmi pare enorm de rău că n-am mai avut baterii la aparat să o filmez. N-am mai auzit pe cineva să interpreteze atât de bine piesa Free Your Mind de la En Vogue.

E chiar imposibil să rămâi indiferent când auzi ce bine cântă live. O voce puternică, impunătoare. Sper să am ocazia să o mai aud vreodată live …

3 thoughts on “Balogh Brigitta – It’s oh so quiet

  1. lilisor Post author

   Indiferent ale cui piese le-a interpretat, Brigitta are o voce impresionanta si ar fi pacat sa nu ajunga mai cunoscuta, de preferabil in afara Romaniei. Crezi ca Whitney Houston isi scrie singura piesele? Please! Sunt o multime de artisti care scriu pentru altii mai mari. De ex. Dido i-a scris piese lui Britney Spears. Dar pentru asta e nevoie de bani, pe care Brigitta nu cred ca-i are.
   Vazusem o comparatie cu Leona Lewis pe youtube. Amandoua au voci incredibile. Si Leona a ajuns star datorita emisiunii Britain’s Got Talent, parca.
   Anyway, daca in rolul disperatelor Indiggo sau Chicky Girls era Brigitta cea care lasa juriul cu gura cascata, te asigur ca azi am fi vazut-o la MTV si The People s-ar fi inghesuit sa-i scormoneasca prin viata personala alaturi de TMZ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.