Cu manusi – Mihaela Nicola

I love this book! AÅŸa pot descrie pe scurt cartea “Cu mănuÅŸi” a Mihaelei Nicola. Cred că e o carte ce trebuie citită de orice adolescentă, tânără, copilă sau femeie care doreÅŸte să devină un model pentru ceilalÅ£i.
E un fel de ghid pe care orice femeie ar trebui să-l aibă, să ia aminte la câteva reguli de conduită, măcar din când în când. E o carte dedicată femeilor care vor să inspire respect, să fie respectate,  femeilor ambiţioase.

Totodată, “Cu MănuÅŸi” poate fi lectura dedicată femeii simple care doreÅŸte să ducă o viaţă liniÅŸtită ÅŸi civilizată într-o Å£ară unde expresia “bun simÅ£” ar fi regula de bază în jurul căreia se derulează viaÅ£a, nu doar un cuvânt uitat în dicÅ£ionar.

Tamada.ro

Stilul Mihaelei Nicola e diplomat, dar prietenos în acelaşi timp.  Pe măsură ce avansam cu lectura îmi dădeam seama de cât de simplă ar fi lumea dacă nu ne-am complica inutil cu explicaţii, întrebări indecente sau care n-au nici un rost. Citind-o am realizat cât de multe mai am de învăţat în ceea ce priveşte comportamentul unei doamne. Şi nu numai! A fost una dintre cele mai plăcute lecturi pe care le-am savurat odată cu ceaiul din fiecare dimineaţă.

Vă recomand “Cu MănuÅŸi” de Mihaela Nicola. Măcar pentru a face o analiză a propriului comportament de zi cu zi …

6 thoughts on “Cu manusi – Mihaela Nicola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.