Cu manusi – Mihaela Nicola

I love this book! Aşa pot descrie pe scurt cartea “Cu mănuşi” a Mihaelei Nicola. Cred că e o carte ce trebuie citită de orice adolescentă, tânără, copilă sau femeie care doreşte să devină un model pentru ceilalţi.
E un fel de ghid pe care orice femeie ar trebui să-l aibă, să ia aminte la câteva reguli de conduită, măcar din când în când. E o carte dedicată femeilor care vor să inspire respect, să fie respectate,  femeilor ambiţioase.

Totodată, “Cu Mănuşi” poate fi lectura dedicată femeii simple care doreşte să ducă o viaţă liniştită şi civilizată într-o ţară unde expresia “bun simţ” ar fi regula de bază în jurul căreia se derulează viaţa, nu doar un cuvânt uitat în dicţionar.

Tamada.ro

Stilul Mihaelei Nicola e diplomat, dar prietenos în acelaşi timp.  Pe măsură ce avansam cu lectura îmi dădeam seama de cât de simplă ar fi lumea dacă nu ne-am complica inutil cu explicaţii, întrebări indecente sau care n-au nici un rost. Citind-o am realizat cât de multe mai am de învăţat în ceea ce priveşte comportamentul unei doamne. Şi nu numai! A fost una dintre cele mai plăcute lecturi pe care le-am savurat odată cu ceaiul din fiecare dimineaţă.

Vă recomand “Cu Mănuşi” de Mihaela Nicola. Măcar pentru a face o analiză a propriului comportament de zi cu zi …

6 thoughts on “Cu manusi – Mihaela Nicola

  1. alina

    Ma bucur ca v-a placut cartea,chiar merita citita de catre toata lumea,zic eu, indiferent de sex( si bartbatii pot sa fie “cu manusi” si le-ar “sta” mai bine 🙂 nu?)

    Reply
  2. mesaje de paste

    Din ce am citit ce ai scris tu aici pare o carte destul de interesanta. Poate voi reusi sa pun si eu “manusile” si sa o citesc, macar din curiozitate

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.