Cum scăpăm de perverşi şi de pedofili?

Azi dimineaţă, pe la ora 9 pe str. Transilvaniei (aproape de magazinul Bihoreanul), ascuns între tufele din faţa blocului, se afla un nene. Complet gol, jucându-se cu „jucăria” din dotare. La câţiva zeci de metri mai în jos pe stradă se află Parcul Magnoliei, un loc plin de copii.

Probabil că în cele din urmă l-au fugărit locatarii din zonă, dar dacă mâine perversul se întoarce în aceeaşi grădină? Dacă mâine îşi face loc pe sub pomii pitici din parcul Magnoliei, în plină zi, când toţi copiii sunt la joacă? Dacă poimâine sare din tufe pe o tânără domnişoară a cărei greşeală a fost să se îmbrace în fustă scurtă?

Ce e de făcut în cazurile astea? Dacă sun la poliţie, vine vreun echipaj să ia vreo măsură? (şi nu mă refer la măsurarea organului).

Tu ce faci în cazul în care un pervers se ia de tine?

42 thoughts on “Cum scăpăm de perverÅŸi ÅŸi de pedofili?

 • Gioco del mano e doar inceputul sau testarea terenului. Va vrea mai mult. Acolo e o zona productiva pentru el (copii, probabil si domnisoare). Doamne fereste de un viol sau de o scena de pedofilie.

 • suna la politie si insista daca nu se intampla nimic. apoi fa o sesizare scrisa trimisa pe cale oficiala (daca tot nu se intampla nimic) la care sunt obligati prin lege sa-ti raspunda.

 • suni si vin aia direct, nu au cum sa nu se sesizeze (bazat pe fapt real)

  sau cealalta varianta, sa-l vada careva si sa-i traga un picior in jucarie, asa scurt

  • Bun. De acum înainte sun la poliÅ£ie. Partea cu ÅŸutul nu sună rău, dar cine naiba se bagă printre tufe?! DeÅŸi nu cred că a scăpat ăla fără ÅŸuturi în fund de la pensionarii din zonă care-ÅŸi plimbă nepoÅ£eii…

 • te plimbi dimineata, vezi o tipa faina (roscata de preferinta), goala toata, prin tufisuri, ca se joaca cu “jucaria” si sare brusc pe tine, ce faci? 😀

  amu sa vad raspunsuri sincere…

 • e prefer brunetele. Acum depinde de tipa (cum arata). Daca e buna rau, stau pe loc. Daca e naspa, fac un pas ca sa pice langa mine. Ori cum mai rar.
  … cat despre perversi. Slava domnului nu am avut de-a face. Ori cum, politia comunitara ar trebui sa se ocupe de asemenea cazuri.

  • Care poliÅ£ie comunitară? N-am mai văzut vreun “comunitar” patrulând pe străzi de nu ÅŸtiu când …

 • Rezolvarea e simpla … il iau pe sirop cu vipera … iau bota de baseball mai iau niste amici distrusi cu niste arme de paintball … si iti garantez ca nu mai vine pe acolo dupa ce terminam cu el …

  • @Lilisor: Adica cum? Langa Lotus is mai multi? Credeam ca sunt singurul din zona… 😛 Aaaa stai! Stropinel sta si el pe aici, deci suntem 2! 😆

 • @Dan C: Daca vad o perversa ii “stric” “jucaria”! 😛
  Ce va mai place sa va legati dwe oameni neajutorati. Of-of! Macar stiti care e diferenta intre placere si perversitate?

 • Si eu merg pe partea corectiei fizice. Il bateam de aproape il lasam lesinat acolo unde ii. Cel putin te asiguri ca nu mai pune picioru in zona. Daca mai vine il bagi in spital direct.

  • Well, data viitoare te sun 😀 Că io abia reuÅŸesc să omor un ţânÅ£ar, darămite să bat pe cineva 🙂

 • Suni la politie si urmaresti evenimentele. Mai suni si ii faci de rahat pe blog (sau il rogi pe “siropel”). Aveti trafic, aveti “exposure”, poate le e rusine.

  Daca asta nu merge, se gaseste vreun domn bine sa il bata pana il umple de sange. Case solved 😀

 • Băăăăăăăăăăăăă, da` întrebarea mea?!? O repet: “Care e diferenÅ£a între plăcere ÅŸi perversitate?” 🙂

 • Cred ca ma fac palida ca varul cand se ia un pervers de mine.Saptamana trecuta eram doar eu cu o prietena pe strada,veneam spre casa intr-o dupa amiaza torida de vara,cand a venit un domn mai in varsta cu tricou si slip si si-a intors bicicleta la vreo doi metri de noi,dupa care s-a intors pe partea noastra fluturandu-si madularul si mai si zicand ceva gen:ia,nu vrei? Creep!:|

 • Să ÅŸtii că tipul pe care l-ai văzut tu nu era (neapărat) un pervers sau un pedofil. Există o boală (uite, pe moment îmi scapă, dar o întreb pe mama ÅŸi revin cu un comentariu) în care oamenii pur ÅŸi simplu fac asta… se dezbracă ÅŸi fac chestii obscene în public. La noi este un parc chiar lângă unul dintre spitalele din oraÅŸ unde e plin de exhibiÅ£ioniÅŸti dinăştia.

  Am fost ÅŸi eu avertizată să nu mă speriu dacă trec pe lângă ei, dar nici să nu-i iau la poveÅŸti 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.