Cum se parcheaza in Oradea?

Când 2 parcări din plin centru sunt aproape goale, unde parchează șoferul civilizat orădean? Pe refugiul pentru pietoni!

Din câte știu, parcările din centru nu trebuie plătite în weekend. Corectați-mă dacă greșesc. Pozele au fost făcute într-o duminică, după ora 17.

4 thoughts on “Cum se parcheaza in Oradea?

  • Nici o parcare din Oradea nu trebuie platita in fiecare zi dupa ora 18:00 si in week-end, dar masina asta ar fi trebuit blocata sau chiar ridicata.

  • Asa e… si nu costa nici mult, eu am dat 50 de bani pentru 30 de minute la parcarea de langa Bank Post din centru. Ori cum, trebuie totusi sa recunosc, comoditatea ii impinge pe unii sa parcheze cat mai aproape de locul unde au treaba. Si eu am momente in care as intra cu masina pana in magazin. De obicei nu pot trece de usile de la intrare asa ca ma multumesc sa las masina prin parcare.
    P.S. – pentru cei care nu stiu, pot plati si cu mobilul, inca nu stiu cum functioneaza sistemul cu exactitate si mai ales cam dupa cat timp as putea sterge mesajul fara sa am surprize de la primarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.