Curatenie stradala si masini blocate!

De cateva luni bune soferii oradeni sunt instiintati sa nu-si parcheze masinile in anumite zile ale saptamanii pe o parte sau pe cealalta a carosabilului.

Unii soferi asculta, altii… uita!

Asa ca politia comunitara a intervenit azi blocand toate masinile parcate pe marginea soselei pe unde treceau camioanele RER ce matura si spala drumurile.

masini oradea

masina curatenie oradea

4 thoughts on “Curatenie stradala si masini blocate!

 1. Dan C

  ca peste tot in romanica, indicatoarele astea sunt puse de prosti pentru prosti. pentru ce sa le respecte? castiga ceva?
  macar acuma pierd ceva. numai asa merge mai nou.

  Reply
 2. Designerul

  Sustin si eu spusele lui Dan si as mai adauga inca ceva. Cu toate ca strazile sunt spalate in mod regulat, acest lucru nu se vede. De ce? Pentru ca suntem o natie jegoasa, plina de babuini nesimtiti care nu vor sa inteleaga chestiile elementare de bun simt. Cat timp betonierele si basculantele de pe diverse santiere (una e chiar la universitate, vis-a-vis de cimitir) aduc tot noroiul pe drumurile publice, fara sa fie sanctionati, nenii aia pot uda asfaltul la nesfarsit. Curat nu va ramane veci pururi.

  Reply
 3. Mihai

  sincer sa fiu eu nu vad nici un indicator langa matizul acela blocat si din cate se observa din poza nici macar nu era stationat pe partea carosabila! WTF?

  Reply
 4. Dan C

  sunt niste indicatoare (da-s puse din loc in loc nu pe tot locul) care iti spun pe romaneste: “Idiotule, nu parca in zilele cutare pe drum, langa drum, etc, in zona asta, intre orele 16-18” atat

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.