Dido – Isobel

Ti-am mai spus ca imi place foarte mult Dido. Are o voce calda care se potriveste de minune cu imaginea ei de femeie finuta, eleganta, delicata. Citisem pe undeva ca a starnit ceva controverse, Dido fiind o artista de origine britanica cu un tata irlandez, a inserat cateva versuri dintr-o melodie IRA intr-o piesa de pe albumul sau Safe Trip Home, lansat in noiembrie 2008.

Pe “Let’s Do The Things We Normally Do” , Dido, pe numele sau real Florian Cloud De Bounevialle O’Malley Armstrong, a inserat si versurile din The Men Behind The Wire, o piesa rebela scrisa in urma cu 30 de ani in memoria barbatilor din IRA. Melodia a fost banata de BBC si este asociata cu miscarile extremiste republicane ale IRA. Versurile cu pricina sunt:

“Armoured cars and tanks and guns,

Came to take away our sons,

But every man must stand behind,

The men behind the wire.”

Dido pregateste un nou album, insa, din ce am auzit pana acum, noul material pare sa aiba cu totul alt sound, ceva mai …tehno, mai dinamic. Piesa Everything To Lose se regaseste si pe coloana sonora de la Sex and The City 2. Nu prea imi place melodia, parca nu i se potriveste dar vom vedea daca va mentine acelasi sound pe intregul album viitor.

Piesa de mai jos, Isobel, se regaseste pe albumul No Angel, de altfel, albumul sau de debut pe care se regaseste si Thank You, melodia care a dus-o la colaborarea cu Eminem.

3 thoughts on “Dido – Isobel

  1. Pingback: Tweets that mention Dido - Isobel | Lilisor.net: blog personal feminin -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.