Eminem feat. Rihanna – Love The Way You Lie

Că tot spuneam acum vreo câteva săptămâni de muzica nouă, uite că şi Eminem revine pe scena muzicală. S-o fi săturat de sala de gimnastică şi de prea multele diete la care l-au pus producătorii pentru a scăpa de grăsimea ce părea să-l înghită cu tot cu microfon.

Anyway, Marshall Bruce Mathers al 3-lea arată foarte bine la cei 37 de ani ai săi. Iar albumul Recovery a debutat pe locul 1 în topul Billboard al albumelor, rămânând pe poziţie vreme de 5 săptămâni.

Melodia „Love The Way You Lie”, featuring Rihanna se regăseşte pe acest album, e al doilea single extras de pe material şi deja a făcut înconjurul lumii. Videoclipul piesei a fost lansat pe YouTube acum o săptămână, în prima zi ajungând la 6,6 milioane de vizualizări, spre deosebire de hit-ul lui Kanye West, „Power”, care s-a mulţumit cu doar 1,4 milioane de vizualizări în acelaşi interval orar, deşi ambele videoclipuri au fost lansate în aceeaşi zi.

În clipul „Love The Way You Lie” apar Megan Fox (zică-se că ar fi femeia fatală a vremurilor noastre, mie-mi pare prea vulgară, dar io-s femeie şi invidioasă pe deasupra!) şi Charlie din LOST pentru fani sau Dominic Monaghan pe numele său din afara platourilor de filmare. E un clip destul de senzual, pentru femeile care se udă la văzul spatelui musculos al lui Dominic sau pentru cei ce-o freacă la rece la vederea unei Megan Fox disperate şi dezlănţuite.

De ce am scris de piesa asta? Că videoclipul a ajuns la aproape 23 de milioane de vizualizări în doar 5 zile, ceea ce înseamnă că a doborât recordurile YouTube.

La câteva zile după apariţia clipului pe internet, Megan Fox a declarat că donează banii încasaţi pentru acest video unui adăpost destinat femeilor maltratate şi bătute în căsnicie. Frumos gest. În definitiv, nu i-ar fi făcut cinste dacă ar fi apărut voci care ar fi susţinut că promovează disputele conjugale în clipuri hip-hop.

Şi piesa mult discutată. Îţi place?

2 thoughts on “Eminem feat. Rihanna – Love The Way You Lie

  1. Myriam

    Nu pot sa cred ca a deturnat pe Bad Romance:O:O!!!(In sfarsit ceva nou!!)Imi place mult videoclipul si nu sunt fana lui Megan Fox.Totusi mi se pare ca da bine in videoclip…imi plac ochii ei si exista niste cadre in care sunt pusi frumos in evidenta.In rest ea nu mi se pare cine stie ce,Cat despre melodia asta,ea a picat la mine in playlist intr-un moment in care ma regaseam in ea,deci imi place.

    Reply
    1. lilisor Post author

      Melodia e chiar bună. Iar alegerea Rihannei pentru interpretarea refrenului, nu cred că e aleatorie. Să nu uităm de scandalul cu Chris Brown şi bătaia prin care a trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.