Femeia puternică şi frumoasă

Cele două concepte cred că pot fi puse împreună întrucât o femeie puternică e fermecătoare, chiar dacă nu întotdeauna o femeie frumoasă e şi puternică. Totuşi, care e definiţia femeii puternice? Doamna care nu se lasă doborâtă de greutăţi, femeia care ştie întotdeauna ce să spună şi când să o spună? Doamna care e atât de sigură pe farmecul pe care-l emană încât ştie deja că îi va reuşi orice îşi va propune?

Ştii deja că susţin campania Dove şi Ambasadoarele Dove. Ţi-am povestit de Marina Popa, Ambasadoarea Dove care m-a convins să o susţin prin mesajul său postat pe saitul campaniei.
De data aceasta vreau să-ţi povestesc de o altă Ambasadoare Dove, o doamnă puternică şi superbă: Alice Năstase. Cărţile dânsei sunt la mare căutare printre prietenele mele iar prin tot ceea ce face, Alice Năstase e definiţia femeii puternice şi frumoase. E alegerea perfectă pentru o campanie ce susţine frumuseţea naturală.

Jurnalist şi creatoare a revistei Tango, Alice Năstase promovează frumuseţea şi bunul simţ atât prin articolele publicate lunar cât şi prin cărţile publicate, foarte apreciate de publicul feminin. Unde mai pui că are timp şi de viaţa de familie şi arată mereu îngrijită. Mi-a plăcut mesajul său legat de campania Dove:

“Probabil că dacă aş fi primit propunerea aceasta acum 10 ani nu aş fi acceptat-o, pentru că nu m-aş fi considerat potrivită pentru un asemenea proiect. Şi asta pentru că eu nu am avut şansa unei educaţii legate de frumuseţe făcute la timp, aşa că mi-am câştigat întârziat încrederea în sine şi puterea de a mă simţi bine aşa cum sunt.
Eu am ajuns cu trudă, de una singură, să susţin valorile extraordinare pe care Dove le împărtăşeşte astăzi tuturor. Şi de aceea, cu atât mai mult, mi se pare o şansă minunată că există azi un prieten care întinde o mână de încredere femeilor lumii, la orice vârsta s-ar afla ele”, Alice Năstase, Ambasadoare Dove.

Cele dintre voi care aveţi cont pe Facebook poate aţi participat la Conferinţa live cu Ambasadoarele Dove despre frumuseţea adevărată, feminitate şi îngrijirea pielii, discuţie la care a participat şi Alice Năstase în cadrul căreia a povestit despre ce înseamnă să fii frumoasă.

Care e, pentru tine, definiţia femeii frumoase şi puternice?

30 thoughts on “Femeia puternică şi frumoasă

 1. funny pranks

  Eu cred ca asta cu femeie frumoasa puternica si desteapta e poveste nu exista e mit …. maj femeilor is ….. (slabe de inger , curve , proaste sau toate 3 ) my opinion ….

  Reply
 2. Sirg

  Femeia puternica e ca si barbatul “puternic”, adesea o fatada care ascunde un om ca toti ceilalti, cu slabiciuni si probleme. A fi “puternic” in ziua de azi este o chestie de imagine, tot mai necesara celor care apar in public, la tv samd.

  De regula femeia puternica e asociata cu femeia independenta financiar, sau cea care conduce o afacere, are un post de conducere undeva.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Sau e femeia care reuşeşte să conducă o familie în ciuda tuturor greutăţilor. Sau e femeia singură, văduvă, ce şi-a crescut într-un mod onorabil copiii, fără să se plângă de greutăţi şi fără să se arunce în patima viciilor.

 3. Dan C

  Femeia frumoasa si puternica…defineste amazoana (in zilele noastre nu prea cred ca mai exista combinatia asta, eventual buna si smechera)

  Reply
 4. Gigi

  Femeia puternica si frumoasa e ca Udrea – e doar o spoiala, de fatada. Ea de fapt nu e in stare decat sa isi plimbe posetele si papucii cu toc, au avut grija altii sa ajunga unde a ajuns. Dar daca te iei dupa definitie puternica este (are functii importante in stat) si frumoasa (adica merge mai des la coafor decat altele).

  Reply
  1. lilisor Post author

   Putem renunţa la prostiile politice? Să ştii că există şi femei ce sunt de admirat pentru tot ceea ce fac pentru comunitate sau pentru compania pe care o reprezintă. Desigur, întotdeauna vor fi bârfitori care o vor defăima dar o femeie isteaţă şi puternică nu dă crezare bârfelor…

  2. Sirg

   Cu riscul de a fi huiduit pe aici, mie mi se pare ca Udrea e o femeie inteligenta, pt ca de fie care data cand am vazut-o undeva avea raspuns la orice, si inca argumentat.

   In politica (putere) nu e ca la firme, la putere nu te mentii prin prestatii sexuale, ca sa te mentii este foarte greu pt ca nu prea exista reguli si trebuie sa fi un om puternic. Politicienii nu prea au spate, in general spatele lor e compus din cei care ii voteaza si afacerile lor, in schimb spatele “tare” il au cei din umbra sau esalonul 2 care tac si fac, iar nimeni nu ii baga la puscarie.

   Mie nu-mi place la Udrea ca e cam pitzi si chiar daca arata bine, la nivel atat de inalt nu te imbraci ca o consiliera debutanta care vrea sa-si impresioneze seful.

  1. Radu-Mihai

   @Lilisor: N-am fumat; da` am baut vreo… nu stiu cat! 😛
   @Dan C: Multumesc! Esti un dulce! :XOXOXO

 5. Ioana

  Femeia puternica e nimeni alta decât cea care e mamă în familie, doamnă în societate şi curvă în pat 😆

  Întreabă orice bărbat vrei şi vei vedea câtă dreptate am 😆

  Reply
  1. Radu-Mihai

   Nu-i problema, dau de baut; dar trebuie sa ma asigur ca fina n-o sa te dezamageasca. 😛 😆
   Si daca-i mIRC, ce? Ar trebui sa-si faca si un forum. 😀

  1. lilisor Post author

   Yuck! Când te ia în braţe, scoate toate maţele din tine. Dar chiar şi într-o femeie cu un aspect masculin se poate ascunde o fiinţă delicată şi frumoasă. 😀 Da, azi sunt zen.

  2. iatcu

   Am fost rau, stiu, dar dupa cele 3 incercari nereusite de a-ti trimite un mesaj (dupe telefon), asa tare m-am ofticat, incit razbunarea o venit mirlaneste, asa cum doar iatcu stie s-o faca.

   Initial am vrut sa scriu […] femei frumoase si puternice, ditamai pleonasmul […] dar magaru asta de telefon, din gelozie, mi-a refuzat bunele intentii.

 6. andreia

  O femeie puternica…..cautati in voi si veti gasi o femeie puternica, si aici ma refer la femeile care au mai mult de 2 neuroni si ceva intre picioare….
  Fetelor, nu exista femeie urata, ci doar femeie neingrijita, asa ca simtitiva bine in pielea voastra si veti fi puternice;mai mult valori ca onoarea si bunul simt definesc o femeie puternica.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.