Mitsi-pisi

Hello people, say hello to TheMitsi!

M-a văzut apropiindu-mă de ea, însă a preferat să se retragă la locul sigur. De îndată ce mi-a fost pusă-n braţe şi-am început să o mângâi pe sub ureche, a închis ochişorii şi s-a lăsat alintată.Mitsi pisica

Are aproape 2 luni, e mare cât o palmă și pe cât e de curioasă, pe atât de timidă. Cum zăreşte jucăriile cu clopoţei, nu poate rezista tentaţiei de a le smotoci, curioasă fiind de zgomote.

Ea e Mitsi, noul membru al familiei. Se califică la categoria „cel mai păros membru al clanului”. Iar eu sunt în al 12-lea cer, e prima dată când am un animal de companie.

Mă aşteptam să miorlăie şi să plângă toată noaptea după mama pisică și frați, însă n-a fost cazul. Miorlăia de fiecare dată când o puneam în cutie, la culcare, pesemne că avea chef de joacă, iar noi îi îngrădeam acest drept. Însă imediat ce am stins lumina, a demarat operațiunea „reunoașterea terenului”, pe modul silențios. Ne-a trezit dimineaţa, în timp ce scormonea în nisipul din litieră.

Azi mergem şi la veterinar pentru carnetul de sănătate, planul de vaccinare şi deparazitare.

Acum toarce sub calorifer, unde s-a ascuns la început. I-am improvizat un culcus dintr-un prosop pufos şi nu s-ar mai dezlipi de locul ăla decât atunci când mănâncă şi se joacă.

Mitsi la joacă, după ce ÅŸi-a dat seama că mama pisică nu e prin preajmă … (È™i aÈ™a începe viaÈ›a de femeie cu pisică. lăsaÈ›i toate glumele proaste cu pisici È™i femei să vină la mine)

15 thoughts on “Mitsi-pisi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.