Neincrederea in oameni

După ce te-ai fript o dată, nu-ți mai vine să încerci încă o dată, oricât de apetisantă ar părea „friptura”. Eventual te apropii cu mare grijă, de frică să nu te arzi din nou, dar te retragi de îndată ce simți că e prea mare căldura. Sau folosești clești ori mănuși, desigur.

Tu cum stai la capitolul încredere în oameni?

7 thoughts on “Neincrederea in oameni

 • Singura persoana in care poti avea incredere esti chiar tu, pentru ca chiar daca ai oameni care tin la tine, nu intotdeauna le vor pasa de ce faci si de lucrurile care conteaza pt tine. Pornind de la asta eu nu prea am incredere in nimeni.

  Incredere poti acorda si animalelor. Un caine sau alt animal care se ataseaza de tine nu te va trada niciodata. Doar omul e altfel. Homo hominis lupus.

 • Stau destul de bine. De obicei am încredere în oameni, pentru că È™i ei au încredere în mine. Ceea ce mă face să am încredere aÈ™a mare este faptul că îmi È›in cuvântul ori de câte ori îmi stă în putință. Sunt cazuri extreme, dar foarte rare. Iar dacă eu îmi È›incuvântul e È™i normal ca să am aceeaÈ™i aÈ™teptare È™i de la alÈ›ii. Dacă cineva însă nu poate să-È™i È›ină cuvântul, îl bag încategoria de extreme. Data viitoare când e vorba tot de aceeaÈ™i persoană, încerc să iau totul de la capăt, fără să-mi aduc aminte de ce a fost (de faptul că nu È™i-a È›inut cuvântul), Cheia e iertarea, dar trebuie să È™tii È™i unde e hotarul dintre iertare È™i nesimÈ›ire din partea celuia care se foloseÈ™te de tine… cam atât. Mi mult nu pot să spun 😛

  Peace Lili 😀

 • Sa zicem ca bine, oarecum. Nu mai increderea care o aveam acum cativa ani. Oamenii gresesc. Nimeni nu e perfect. Am incredere in cei de langa mine, la familie ma refer. Prietenii ii tin mai la distanta.

 • Daca friptura are aroma “ca ma mama acasa”, nu pui mina ci direct “botu'”.
  “ca ma mama acasa” presupune educatia primara, binele primordial.
  “botu'” este nedefinibil, spectral.

 • Nu stau prea bine cu ea.Sunt doar cateva persoane in care ma incred… si sunt sub 5 … prefer sa ma bazez doar pe mine cand incep ceva nou.

 • Am, ca altfel ar trebui sa fiu ipocrita. Cateodata iasa bine, alteori nu. Prefer sa nu dau in paranoia, asa ca dau de cele mai multe ori incredere neconditionata. Ce ziceai de friptura aia, Iatcu? nam-nam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.