Neincrederea in oameni

După ce te-ai fript o dată, nu-ți mai vine să încerci încă o dată, oricât de apetisantă ar părea „friptura”. Eventual te apropii cu mare grijă, de frică să nu te arzi din nou, dar te retragi de îndată ce simți că e prea mare căldura. Sau folosești clești ori mănuși, desigur.

Tu cum stai la capitolul încredere în oameni?

7 thoughts on “Neincrederea in oameni

 1. Sirg

  Singura persoana in care poti avea incredere esti chiar tu, pentru ca chiar daca ai oameni care tin la tine, nu intotdeauna le vor pasa de ce faci si de lucrurile care conteaza pt tine. Pornind de la asta eu nu prea am incredere in nimeni.

  Incredere poti acorda si animalelor. Un caine sau alt animal care se ataseaza de tine nu te va trada niciodata. Doar omul e altfel. Homo hominis lupus.

  Reply
 2. First L

  Stau destul de bine. De obicei am încredere în oameni, pentru că și ei au încredere în mine. Ceea ce mă face să am încredere așa mare este faptul că îmi țin cuvântul ori de câte ori îmi stă în putință. Sunt cazuri extreme, dar foarte rare. Iar dacă eu îmi țincuvântul e și normal ca să am aceeași așteptare și de la alții. Dacă cineva însă nu poate să-și țină cuvântul, îl bag încategoria de extreme. Data viitoare când e vorba tot de aceeași persoană, încerc să iau totul de la capăt, fără să-mi aduc aminte de ce a fost (de faptul că nu și-a ținut cuvântul), Cheia e iertarea, dar trebuie să știi și unde e hotarul dintre iertare și nesimțire din partea celuia care se folosește de tine… cam atât. Mi mult nu pot să spun 😛

  Peace Lili 😀

  Reply
 3. Ruxandra

  Sa zicem ca bine, oarecum. Nu mai increderea care o aveam acum cativa ani. Oamenii gresesc. Nimeni nu e perfect. Am incredere in cei de langa mine, la familie ma refer. Prietenii ii tin mai la distanta.

  Reply
 4. iatcu

  Daca friptura are aroma “ca ma mama acasa”, nu pui mina ci direct “botu'”.
  “ca ma mama acasa” presupune educatia primara, binele primordial.
  “botu'” este nedefinibil, spectral.

  Reply
 5. Lotte

  Nu stau prea bine cu ea.Sunt doar cateva persoane in care ma incred… si sunt sub 5 … prefer sa ma bazez doar pe mine cand incep ceva nou.

  Reply
 6. Falcuta

  Am, ca altfel ar trebui sa fiu ipocrita. Cateodata iasa bine, alteori nu. Prefer sa nu dau in paranoia, asa ca dau de cele mai multe ori incredere neconditionata. Ce ziceai de friptura aia, Iatcu? nam-nam

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.