Pana si florile ma iubesc …

Ţi-am mai povestit că “am mână bună” la plantat de flori. Până acum, toate plantele pe care le-am pus au ieşit, fie că au fost seminţe din lămâi, grapefruit, portocale, roşii, pepeni sau alte fructe. Ba chiar şi florile pe care le-am mai “furat” din diverse locuri s-au prins. Ştii la ce mă refer: rupi o frunză, o bagi în apă şi apoi o plantezi. Am un noroc fantastic la plante. Îmi şi plac, recunosc. De aceea cred că şi florile mă iubesc 😀

Azi îţi prezint cel mai nou locatar al apartamentului nostru: un lămâi. L-am plantat astă iarnă, caserola de plastic în care l-am pus a stat numai pe balcon, la frig. Deşi e balconul închis, tot au fost doar vreo câteva grade. Ei bine, puiuţul ăsta s-a încăpăţânat să iasă şi să ne împodobească garsoniera.

Mă aştept să iasă şi celelalte seminţe pe care le-am pus. Dacă voi avea mai multe plante, promit să dau puiuţi celor ce doresc.

lamai

7 thoughts on “Pana si florile ma iubesc …

  1. cos

    Si eu am noroc in plante,orce pun creste.
    Plantele pe car e-am pus sunt:mango,kiwi,lamai…………,am ma pus si plante bolnave si si s-au facut bine si cresc excelent.Natura ma iubeste.
    Cand mi-am pus kiwi la soare s-a uscat ca nu-i face bine soarele si trebuie tinut la umbra,peste cateva zile era din nou verde.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.