Recomandă-mi muzică nouă :)

Mi s-a reproşat că ascult prea multă muzică veche, că la vârsta mea ar trebui să ascult posturi de radio cu format Contemporary Hit Radio (deşi eu sunt genul care preferă posturi Adult Contemporary), că muzica celor de la Guns’n’Roses şi cea a lui Eric Clapton mă fac să par mai bătrână (încă n-am înţeles cum un gen de muzică te poate îmbătrâni, dar nu mai contează!) iar eu ar trebui să zburd prin cluburi, să ţopăi de zor pe boxe pe ritmurile ultimelor hit-uri muzicale.

Şi pentru că fac „alergie” la câteva posturi mari de radio din România, vă rog să-mi recomandaţi melodii noi. Exclus Inna şi alte maimuţăreli de genul.

Momentan singura melodie nouă care „m-a prins” e Empire State of Mind, Jay-Z şi Alicia Keys. Aştept şi alte recomandări.

19 thoughts on “Recomandă-mi muzică nouă :)

 1. Andrea

  Pot sa iti recomand doua melodii romanesti 🙂 poate nu e stilul tau dar cu siguranta e ceva diferit. Trupa Urma – melodia Terminus si Trupa Travka – E cineva in orasul acesta.Le gasesti pe youtube :)sper sa iti placa. o zi buna

  Reply
 2. iatcu

  Daca-i musai sa te uiti in gura celor care iti evalueaza virsta functie de muzica ce cu drag o asculti (denumita in continuare muzica), aminteste-le de “ora Colgate”.

  Pe mine si’nca pre alte citeva milioane de gorobeţi ne’ntinereşte Django Reinhardt sau Dave Brubeck, John Lee Hooker ori Louis Armstrong.

  Reply
  1. iatcu

   Ceva mai nouţ!

   Nascuta in ’84 si, culmea, in loc sa frece menta, o ciupit din chitare pentru niste albume:

   * Call Off the Search (2003)
   * Piece by Piece (2005)
   * Pictures (2007)
   * Live at the O2 Arena (2009)
   * The House (2010)

   Katie Melua.

  2. lilisor Post author

   Măi, şi eu am spus că muzica n-are vârstă dar s-au ofensat nişte ele din cauza asta şi am zis să încerc şi ceva mai nou. Doar că ce mi-au propus acele iele mi s-a părut a suna mai degrabă a zdrăngăneli inutile. Motiv pentru care nu voi asculta niciodată de bunăvoie şi nesilită de cineva Kiss Fm, Zu fm, CityFm, Techno, Bass, Drum şi alte prostioare de genul.

   Mă bucur că nu-s singura tânără ce ascultă muzică de babe 😀

  3. iatcu

   Raspund io in locul lui Dan C.
   O fost fuarte fain! Sonorizare buna, jandarmii suficient de calmi, berea rece iar trupele puse pe cintare d’aia calitativa. Cu mici exceptii, desigur. Buhaiul care ragea linga urechea mea. (Unii zic ca eu eram ala, dar nu recunosc, nu! nu! nu!!!)

   Pentru sufletelul tau, o interpretare deosebita a multcunoscutei sonate:

   http://www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk

 3. Dan C

  Slayer si Anthrax, altceva nu-mi trece prin cap amu dupa Sonisphere 😀

  Daca te iei dupa iatcu, poti incerca si Norah Jones sau Corinne Bailey Rae, is tot prin zona.

  si inainte de a merge la culcare, bagi un Jerry Cantrell.

  pofta!

  Reply
 4. Ela Iliesi

  Eu am alta idee: sa iti faci un cont pe http://www.jango.com, apoi o statie prin selectia artistilor care deja iti plac si sa descoperi sugestiile lor muzicale random.

  Asa i-am descoperit pe The Script (chiar, Break Even a lor e f frumu) si altii etc.

  Reply
 5. Pisica Roz

  Rup din playerul meu: Amy Macdonalds (are o voce incredibila, si piesele sunt superbe), Iron and Wine (la fel, are niste piese superbe si canta divin), Muse… Mai ascult Van Morrison, dar nu se pune la muzica noua. Omul e genial, in orice caz.

  Reply
 6. Pingback: Eminem feat. Rihanna – Love The Way You Lie | Lilisor.net: blog personal feminin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.