Åži „m-am dat” cu balonul Orange …

Zilele trecute te-am invitat în Parcul 1 Decembrie să „ne dăm cu balonul”. Caravanele Orange au călătorit prin 10 oraşe din România, iar fotografii şi reporterii au imortalizat cele mai frumoase locuri din ţară.balonul-cu-aer

În 9 şi 10 octombrie baloanele vor poposi din nou în Bucureşti pentru a încheia cum se cuvine un tur al României în balonul cu aer.

Curioasă cum mă ştii, n-am rezistat tentaţiei de a pluti în aer. Deşi a fost cumplit de frig (dar totuşi mai cald decât în casă!) după ce am urcat în nacelă, mi-a crescut instant temperatura. Sub flacăra care punea-n mişcare balonul uriaş nu cred că a îngheţat cineva vreodată.

Am urcat grăbită-n nacelă, Andrei fiindu-mi coleg de balon întrucât Laurenţiu iarăşi a preferat să stea pe margine.

balonul-orangeAfară se lăsase seara, oamenii erau strânşi în jurul parcului, curioşi de balonul Orange. Ne-am ridicat atât de uşor şi de lin, n-ai fi spus că nacela poartă greutatea a doi oameni şi jumătate (io fiind jumătatea!).

Nici nu ştiu când am ajuns sus, în aer, dar parcă aş fi vrut ca balonul să nu fie ancorat şi să zboare niţel deasupra oraşului.

Ştii senzaţia aia când îţi stă stomacul în gât după ce decolează avionul? Ei, la zborul cu balonul nici vorbă de aşa ceva. E atât de lină urcarea şi coborârea încât simţi că stai pe-un nor (adică, cred că asta ar fi senzaţia de a pluti pe-un nor, nu?!)

La final am primit un breloc cu balonul Orange drept amintire. A fost frumos 🙂

Mulţumesc, Orange!

2 thoughts on “Åži „m-am dat” cu balonul Orange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.