Trailer Eclipse [Twilight Saga]

Ieri a apărut al doilea trailer Eclipsa din Twilight Saga. Din cate am observat, machiajul actorilor e mai bun, păcat că n-au păstrat-o pe Rachelle Lefevre in rolul Victoriei. Citind blogurile de monden şi gossip de dincolo am înţeles că s-ar fi certat puţin cu Summit. Eh, c’est la vie! 🙂

Cartea a fost destul de interesantă (exceptând capitolele în care Bella nu ştie pe cine să aleagă dintre vampir şi vârcolac. Zici că e o femeie tâmpită care nu e în stare să judece singură ce simte), insa Kristen Stewart presimt că va juca la fel, asemenea unei scânduri…

Sper că directorii cinematografelor s-au pregătit intens cu popcorn, păpuşi cu vampiri şi vârcolaci, sânge fals şi alte prostioare de genul. Luna iulie se anunţă o lună intensă!

p.s: presimt că puştoaicele care nu pot concepe ideea că o personă poate avea o părere diferită despre nişte actori, vor încerk s-a ma lamureask în stylu specyfyc de faptul k sunt doar o ynvidioas pe bella shi o frustrata… Bring it on! 😀

2 thoughts on “Trailer Eclipse [Twilight Saga]

 1. Q

  Daca intr-adevar nu ai fi din randul fetitelor care “mor” dupa trendurile astea cu vampiri, ai fi ignorat cu totul acest trailer. Dar nu ai facut-o, ceea ce inseamna ca oricat te-ai plange de filmele si romanele astea ieftine, tot iti plac. E o forma de ipocrizie, zic eu.

  Si doar pt ca mi-am exprimat o parere pe blogul tau public, la acest post, nu inseamna ca fac parte din randul “pustoaicelor” moarte dupa trendul vampirilor. Inteleg, iti mai intra trafic. Dar hotaraste-te si tu vis-a-vis de ce parere exprimi, pro sau contra.

  Reply
 2. lilisor Post author

  Daaa, sunt innebunita dupa Twilight :))) Daaa, m-ai prins. Not!
  De ceva vreme ma distrez pe seama pustoaicelor care aproape in fiecare zi imi lasa comentarii spunandu-mi cat de nesimtita sunt ca ma iau de vampirii lor preferati, cat de inculta sunt ca nu stiu sa apreciez un film de cacat, pardon de calitate, ca nu vad emotiile si frumusetea actorilor, bla, bla. Citeste, daca ai rabdare, comentariile de la posturile despre The Vampire Diaries. It’s pure gold.

  Nu trebuie sa fi doar pro sau doar contra, poti fi amandoua. The traffic doesn’t care about your opinion 😀

  Cartile mi-au placut, au mult umor in ele dar filmele sunt proaste rau iar actrita principala e la fel de expresiva precum o scandura.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.