Vreau să văd cel mai siropos şi romantic film făcut vreodată!

Am nevoie să văd un film romantic! O comedie d-aia siropoasă care-l face să plângă şi pe cel mai dur om. Şi-ţi explic de ce:

Ieri, când îmi alegeam ochelarii, domnişoara din magazin mi-a arătat o mulţime de modele, unele mai hidoase (pentru mine!) decât altele. Cu briz-briz-uri, cu strassuri, cu rame duble, cu rame groase şi colorate, cu rame în forme ciudate pe care numai când le-am văzut mi s-a ridicat părul pe mână.

Eh, ÅŸi-n timp ce-mi arăta ramele, îmi spunea: “ÅžtiÅ£i, pentru femei nu prea se fac rame din titan, femeile preferă ceva mai pompos, care iese în evidenţă ÅŸi incită, ceva din materiale mai … feminine. ÃŽnsă pentru bărbaÅ£i avem multe modele de rame din titan.” Moment în care “mi-a căzut faÅ£a”! Ce fel de femeie-s io?!

Acum câteva săptămâni, când căutam un cadou, o altă tanti dintr-un magazin îmi recomanda ceva bluză cu diverse modele şi chestii care sclipocesc şi iarăşi m-am strâmbat, spre stupefacţia femeii care nu înţelegea cum e posibil să nu-mi placă cel mai vândut model din tot magazinul. Tot recent cineva m-a întrebat ce cadou i-ar plăcea mai mult unei femei: o rochie sau un obiect decorativ aparte. Evident că io am ales a doua variantă, deşi port rochii şi fuste. Şi mai evident e că respectivul n-a mers pe mâna mea şi a cumpărat o rochie, fericindu-şi jumătatea.

ÃŽn plus, eu nu citesc texte prea siropoase, nu cumpăr ÅŸi nici nu lecturez cărÅ£i din categoria Chick lit, nu-mi manifest prea tare fericirea (când ne-am logodit, n-am făcut un mare eveniment din asta pentru că, până la urmă, a fost o chestie intimă, deÅŸi amândoi am scris pe blog, dar nu am Å£opăit în faÅ£a colegilor ÅŸi prietenilor de entuziasmată ce eram), dar toată lumea află cât sunt de încântată când îmi iese vreun proiect. Nu-mi place să apar în fotografii – ce-i drept, mi-e frică să nu apar în vreo poză în care e posibil să se observe defectul la ochi – ÅŸi nici nu-s genul care să stea cu fetele la bârfă despre rochii, fuste, cizme, tocuri ÅŸi alte cele. Ah, da, ÅŸi nu-s deloc pupăcioasă cu cei din jur. Doar cu LaurenÅ£iu 😀

Şi-acum îmi dau seama cât de antisocială şi egoistă rezultă că sunt din descrierea asta.

Ideea e că vreau să văd cel mai siropos film posibil să văd dacă reuşesc să plâng măcar la vreo producţie cinematografică. Se spune că toate femeile plâng la un film, măcar o dată în viaţă. Iar eu n-am plâns la niciunul! Nici la The Notebook, nici la Titanic, nici la A Walk to Remember.

Nu-s sociopată (ştiam că sociopaţii nu au sentimente), în definitiv îl ador pe Laurenţiu şi-mi iubesc pisica. Iar de familie nici nu mai vorbesc, nu ştiu ce m-aş face fără ea, sufăr în tăcere ca un câine când aflu că cineva drag e bolnav sau are probleme.

Recomandări?

36 thoughts on “Vreau să văd cel mai siropos ÅŸi romantic film făcut vreodată!

  • Las ca si eu sunt la fel! Cautam ceva bluza si mi se recomanda ceva roz cu gablonturi; am luat-o la fuga din magazin. Nici lenjerie nu port roz! Bleax!
    Film la care sa plangi? Hmmm eu zic: Love Story ; mama zice ca e film de 7 batiste. Eu la Titanic de ex , nu am plans. M-a impresionat Sweet November insa

    • Merci, voi căuta Love Story, mai ales că piesele de pe coloana sonoră îmi plac nespus de mult.
      N-am o aversiune faţă de roÅŸu, atât cât am o aversiune faţă de lucrurile prea … sclipicioase. Poate văd io lumea prea mult în gri. Nu ÅŸtiu 🙂

  • Eu plang cam la toate filmele astea mai siropoase, dar 1 a fost de-a dreptul hard core, pt ca nu m-am putut oprii din plans: PS I love You!
    Ti-as mai recomanda si Marley and Me! iar am facut paguba de servetele 😛

    • Am văzut Marley and Me, mi-a plăcut mult, dar tot n-am plâns. Nici la Sweet November, deÅŸi Keanu Reeves e unul dintre actorii mei preferaÅ£i iar cu Charlize Theron face o echipă excelentă.
      Voi căuta P.S: I Love You. Merci 🙂

  • Adaug la Salo-ul lui Cypress si “A Serbian Film” adica “Srpski film” sau “Cargo 200” aka “Gruz 200”. Si daca nici unul dintre astea nu te satisface, ramane doar “Message in a bottle”

  • Nu stiu cum sa iti zic, dar eu am plans la Blow, un film cu Johnny Dep blond, interpretandu-l pe George Jung, unul din cei mai mari traficanti de droguri.
    Dar daca e sa ma fac de rusine ca femeie, poti sa te uiti la The Notebook sau What dreams may come.
    Dar care este motivul acestei dorinte dubioase? SPM?:))

    • Am văzut Blow, mi-a plăcut mult. Dar nici la ăla n-am plâns, cu toate că scena din final m-a impresionat mult. The Notebook nu mi-a smuls vreo lacrimă, deÅŸi mi-a plăcut (pesemne nu-s chiar atât de inumană precum mi s-a reproÅŸat).
      Nu bre, vreau să văd dacă pot să plâng la un film, ca toate femeile.

  • ce prostie faza cu ramele. am avut ani de zile o pereche de ochelari cu rame subtiri, argintii, de titan. rame usoare si rezistente, mergeau la orice tinuta.

    • Åži cu ăla care căuta o budă în hotel ÅŸi până la urmă a făcut pe el pe hol ÅŸi-a venit femeia de serviciu să-i dea mopul să cureÅ£e după el?:)) Da, la ăla am râs cu lacrimi! Hei, cred că ÅŸi aÅŸa pot plânge la un film :)))

  • incearca If only
    eu am plans la el…si la a walk to remember…
    si la reteaua miraculoasa(charlotte s web)…da nu e romantic…da sfarsitul e ………..

  • Cauta “Pearl Harbor”. Eu am plans cam jumatate de ora fara sa ma opresc si nusunt genul care sa planga chiar atat de usor. Dar incearca sa intri cu adevarat in povestea filmului pe care il urmaresti daca vrei sa faci niste lacrimogene. Eu, spre exemplu, am vazut un film cu prietenii care nu m-a impresionat, dar cand l-am urmarit singura si m-am concentrat mai bine la poveste am inceput sa plang. Succes!

    • Pe asta pot sa ti-l garantez si eu. Mi-a placut foarte tare si cred ca o sa plangi.

  • hey daca nu ai gasit inca filmu’ care sa te faca sa plangi….uita-te la gladiatorul”Gladiator” filmul din 2000…nu e film siropos si chestii….doar uita-te!Dupa ce te-ai uitat sa-mi lasi un comment si sa-mi zici daca ai plans:)eu zici k sunt de piatra…nu am plans toata viata mea pentru nimic(doar unele exceptii)si filmu’ asta m-a facut sa vars lacrimi…sa-mi spui ce parere ai despre film

  • cred ca lilisor vrea sa faca pe FEMEIA BARBAT BINE.daca nu plangi la un film de dragoste mai ales TITANIC SAU A WALK TO REMEMBER…inseamna ca tu nici batuta nu plangi .sincer eu nu as putea sta in casa cu o femeie ca tine ..toata stima ptr sotul tau care te suporta…

  • filmele mele preferate si chiar daca sunt barbat dar sunt sensibil IF ONLY,,DEAR JOHN..THE LAST SONG,,Sophie’s Choice,, Finding Neverland…..THE GREEN MILE …ptr mine sunt cele mai adevarate filme ….

  • draga lilisor, cauta un film siropos din cele mentionate mai sus, dar vizioneaza-l cand progesteronul e ridicat. adica in perioada premenstruala. atunci avem sanse sa plangem :)))
    if i stay si the best of me m-au facut sa scap o lacrima….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.