Alexandrina Hristov la Toamna Orădeană 2011

Îndrăgita artistă din Republica Moldova vine în Oradea. Concertul Alexandrinei Hristov începe marti, 27 septembrie, la ora 20.00 la Filarmonica de Stat de pe str. Moscovei. Dacă ştiţi că aveţi obiceiul de a întârzia, vă sfătuiesc să veniţi cu 20 de minute mai devreme. E chiar deranjant faţă de artist şi de spectatori să intraţi după ce Alexandrina a început concertul. Preţul unui bilet este de 15 lei şi poate fi cumpărat de la Casa de Cultură din Piaţa Ferdinand.

Câteva cuvinte despre artistă: a absolvit Academia de Muzică, Teatru ÅŸi Arte Plastice în ChiÅŸinău, iar după ce a avut un rol în producÅ£ia “Trois femmes de Moldavie”, în regia lui Paul Cuzuioc, s-a mutat în România. Câteva dintre piesele Alexandrinei apar pe coloana sonoră a producÅ£iei.

Primul album al Alexandrinei se numeste “Om de lut“, reprezentand o colectie de piese vechi si noi. „Om de lut este copilul meu, un copil frumos si sanatos, gingas, mai mult bemol decat major, rafinat si expresiv. Inima omului de lut bate in ritmuri de jazz, soul, funk, electropop. Omul de lut va canta despre drum, zbor, cautari, vapoare si mare, avioane si ochi verzi, despre dor si insomnie, flori si nervi, Zorro si Fat-Frumos… iubire si cosmos, femei, ploaie si vant, despre Rege si Regina” – spune Alexandrina. Toamnaoradeana.com

alexandrina hristov toamna oradeana 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.