jesus facepalm

Cea mai stupidă întrebare

jesus facepalmDe când românul a descoperit televizorul, a devenit mai înţelept. A început să cunoască lumea din jur, să observe tipologii de oameni, a descoperit, în sfârşit, cum vin pe lume copiii şi cât de curat e un nou născut la 2 secunde după ce iese de unde iese.

Şi pentru că românul s-a săturat de atâtea noutăţi, a descoperit telenovelele. Pe care apoi le-a aplicat în viaţa personală. La televizor a aflat că dacă o femeie leşină sau vomită, e neapărat gravidă! Mâncate-ar purecii, Esmeralda, că din cauza ta nu mai poate o femeie să vomite liniştită fără să nu fie întrebată:

Eşti gravidă?!

Da, ficatul meu e gravid şi tocmai naşte toţi puii de ceapă pe care îi găseşte în mâncare.

Sau, şi mai tâmpită situaţie: ţi se face rău când ţi se recoltează sânge pentru analize. Fiind fată sensibilă, cu o fobie cruntă pentru ace, evident că leşini pe scaunul ăla. Cea mai idioată întrebare pe care o poţi pune în acel moment e: să nu-mi spui că eşti gravidă?!

E chiar atât de greu să vă abţineţi din a mă întreba dacă sunt gravidă de fiecare dată când mi-e rău? Dacă va fi să procreez vreodată, promit să răspândesc vestea cu viteza luminii. Dar până atunci, lăsaţi-mă în agonia ficatului leneş şi nesimţit…

9 thoughts on “Cea mai stupidă întrebare

 1. iatcu

  Chiar si iatcu, atunci cind lesina dupa o halba de bere, este intrebat: “Esti gravid?”. Uneori le raspund ca nu, e de la ciroza si ca se ia.

  Reply
 2. Little Box

  Super enervant.

  Am pățit și eu o dată o chestie asemănătoare (cu întrebări stupide). Aveam la avatar o poză cu mine și cu verișoara mea. Ghici ce: mai mult de 50 de oameni în decursul a unei săptămâni m-au întrebat dacă e prietena mea… mai mult, alții veneau la mine și mă întrebau direct când va fi nunta…

  Da-o naibii de treaba. Lasă-i să creadă ce vor 🙂

  Însănătoșire grabnică și toate cele bune!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.