Cluj Brands Tour 2011

Ţi-am mai povestit despre cât de mult îmi plac produsele Jolidon ori despre iaurturile Napolact (cel cu cireşe amare îmi place tare mult), iar de ceva vreme sunt fan Farmec. Demachiantul pentru ochi sensibili e excelent pentru mine, nu-mi irită pielea din jurul ochilor.

Mai sunt câteva companii româneşti ale căror produse le folosesc, dar nefiind din Cluj, nu le menţionez aici. Ideea e că am început de câţiva ani să caut şi să folosesc din ce în ce mai multe lucruri produse şi vândute în ţara noastră. Şi asta pentru că am văzut că mai mult valorează un produs bine făcut în defavoarea unei chinezării.

ÃŽn 9-10 septembrie mergem în Cluj la prima ediÅ£ie a Cluj Brands Tour, la invitaÅ£ia celor doi TVDece pentru a afla mai multe lucruri despre brandurile clujene. Sigur, e o ocazie extraordinară de a promova un oraÅŸ care se dezvoltă pe zi ce trece, dar totodată e ÅŸi o ocazie nemaipomenită de a afla mai multe despre produsele pe care le folosesc de atâta vreme. Că deh, doar sunt femeie, ce … string-ul meu!

Şi ştii de ce abia aştept să merg la Cluuuuj? Pentru că în oraşul ăla sunt atât de multe companii interesante şi deschise la colaborări, la discuţii, cum nu găseşti în multe alte locuri.

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus şi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion Hotel, Autonom, Ludwig Bavarian Bierhaus, Starbucks şi Webfactor.

cluj_brands_tour

2 thoughts on “Cluj Brands Tour 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.