conan jason momoa rachel nichols

Conan Barbarul sau cum să te minunezi de fundul lui Jason Momoa

conan jason momoa rachel nicholsAm fost la film pentru că, aşa cum deja ai ghicit, dragii noştri iubiţi (al meu şi-al Ioanei) au dorit să vadă filmul. De altfel, deşi tot filmul e plin de testosteron, audienţa e formată din bărbaţi. Asta dovedeşte că şi purtătorii de cohones se uită după alţi bărbaţi, mai ales când e vorba de violenţă şi lupte stupide.

Conan Barbarul e un film plin de sânge, de bătăi, de sunete de monştri (n-am înţeles de ce de fiecare dată când inamicul scapă, adversarul se uită în urma lui, ridică buza de sus şi scoate un zgomot de monstru, care ar trebui să ţină loc de “Te prin io data viitoare”). Toată pelicula e plină de astfel de sunete de felină care rage şi-şi ameninţă adversarii.

Din tot filmul, cel mai mult mi-a plăcut scena când Conan se trezeşte şi se vede în prim plan splendoarea aia de fund lucrat şi bombat. Cred că oricărei femei din sală i-a plăcut. Când i-a apărut fundul pe ecranul imens din cinematograf, toată lumea a scos un “Oaaaaaaa”, “Hiiiii”, “Mmmmm”, “Oooooo”. 😀

La multe scene de violenţă am tresărit sau mi-am acoperit ochii. Prea mult pentru mine, prea crud.

Iar Rachel Nichols e bună rău, chit că pe ici-pe colo e enervantă când urlă şi urlă şi tot urlă, că-mi venea să intru în film şi să-i dau 2 palme să tacă naibii, că urletele nu ajută la nimic.

Apropo, io tot nu-mi dau seama unde a fost 3D-ul ăla pe care-l anunţau.
Per total e un film cu mult testosteron, pe placul bărbaţilor, fireşte. Pentru femei şi copii, cred totuşi că prezintă prea multă violenţă.

foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.