Creion de ochi Kajal Waterproof de la Margaret Astor

Post pentru doamnele şi domnişoarele care mă citesc. Sau na, şi pentru emo & drag queens.

Cei care mă cunosc şi-n offline, ştiu cât de puţin şi cât de rar mă machiez. Folosesc creme de faţă şi de corp, îmi place să am pielea fină şi plăcut mirositoare, însă nu-s mare fană a machiatului. Şi asta pentru că am ochii foarte sensibili şi multe produse din comerţ mă incomodează. Bine, recunosc, nici nu am produse excelente care să mă facă să-mi doresc să le întind pe faţă.

De la fardul de ochi lăcrimez în exces, fondul de ten îngreunează, rimelul musai să fie waterproof, în caz contrar se scurge tot (când fac poze, lăcrimez foarte tare, nu ştiu de ce!), iar cu tuşul nu mă împac pentru că nu ştiu să trasez o linie dreaptă.

Acum vreo 2 săptămâni căutam o cremă de la Gerovital în magazinul Crişul. Pentru că era schimbul de tură, doamnele de la casă m-au rugat să mă mai plimb prin magazin până fac ele casa. Aşa mi-am adus aminte că nu mai am creion de ochi. Mă rog, nu unul care să nu-mi irite ochii sau care să nu se întindă.

Tipa de la cosmetice mi-a arătat creionul de ochi Eye Artist Kajal rezistent la apă de la Margaret Astor. L-am testat, mi-a plăcut, l-am cumpărat. A fost 16 lei şi, trebuie să recunosc, e excelent! Mă machiez dimineaţa (vorba vine machiat, folosesc doar rimel şi creionul ăsta), iar până seara nu am probleme. Nu se întinde, nu se strânge într-un colţ şi, cel mai important aspect, nu-mi irită ochii şi nici nu-l simt greoi pe gene.

E creionul de ochi ideal pentru mine. Dacă şi rimelul de la Astor e la fel de bun, cred că voi deveni fan!

creion de ochi kajal astor

1 thought on “Creion de ochi Kajal Waterproof de la Margaret Astor

  • Buna sugestia !
    Si eu am aceasi problema , ma cam irita creionul ,pentru ca la un moment dat ajunge sa se intinda, se mai sterge, se aduna pe unde poate si arata, de multe ori, foarte urat. Oricum , eu folosesc foarte des creionul.
    Cel mai probabil,o sa merg si eu sa imi iau unul ! Merci 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.