Cum a fost de 2 mai în Oradea?

ziua nationala a tineretului oradeaA fost bine. Până recent, nu cred că aş fi ţinut vreodată cont de Ziua Naţională a Tineretului. În definitiv, e o zi ca oricare alta, aniversată aşa cum ştim noi mai bine să o facem, fiecare-n stilul său.

Ieri, prin bunăvoinţa conducerii Casei de Cultură a Municipiului Oradea, ne-am întâlnit în fosta sală Arlus la un mic atelier de blogging şi jurnalism online. Discuţiile au fost civilizate şi fructuoase, pesemne ori publicul orădean s-a mai maturizat puţin, ori a fost atât de paşnică atmosfera pentru că au lipsit jurnaliştii orădeni. Sigur că discuţiile au şi divagat, aşa cum se întâmplă la orice fel de eveniment unde nu există un moderator (şi nici nu s-a dorit unul, în condiţiile în care, repet, discuţiile au fost civilizate), însă per total, sunt mulţumită de ceea ce a ieşit. Poate ar trebui să reluăm obiceiul de a face blog meet-uri, cel puţin până încă sunt optimistă în privinţa blogosferei orădene.

Indiferent de motivul pentru care aţi venit la eveniment, vă mulţumim pentru prezenţă şi participare.

Au participat: Ioana, Cristi, Andrei Popa, Florin Moga, Ana Maria Udrea, Netics, Flavius, Dan Maşcaş, Alexei Ciprian, George Staicu, Mirela, Designerul, Călin, Liviu, Maria, Răzvan, Graţian, Patricia, Istvan. Şi un domn mai în vârstă care nu şi-a trecut numele pe listă.

Toate imaginile pe care le-am făcut pot fi văzute pe Facebook, e album public.

 

9 thoughts on “Cum a fost de 2 mai în Oradea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.